antipyriinin ja bentsokaiini otic

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Paikallinen

Käyttää antipyriinin ja bentsokaiini

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Pyratsolonin

, Antipyriinin ja bentsokaiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä antipyriinin ja bentsokaiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio antipyriinin ja bentsokaiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Pikkulapset, erityisesti pikkulasten enintään 3 kuukauden ikäisten, voivat olla erityisen herkkiä vaikutuksia bentsokaiini tässä yhdistelmä lääkettä. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia. Kuitenkin antipyriinin ja bentsokaiini ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhemmille lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttöä antipyriinin ja bentsokaiini vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, antipyriinin ja bentsokaiini ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ennen antipyriinin ja bentsokaiini

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön antipyriinin ja bentsokaiini. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön antipyriinin ja bentsokaiini yhdistelmä. Muista kertoa lääkärille, jos

Voit lämmittää korvatipat elimistön lämpötilaan (37 ° C tai 98,6 ° F) pitämällä pulloa kädessäsi muutaman minuutin ajan ennen kuin tippoja.

Käyttää

Jos käytät antipyriinin ja bentsokaiini auttaa poistamaan earwax, korva on huuhdeltava lämpimällä vedellä käytön jälkeen antipyriinin ja bentsokaiini 2 tai 3 päivää. Tämä tehdään yleensä lääkäri. Jos on ohjattu huuhtele korvaan ulos itse, varmista, että olet oppinut, miten se oikein. Seuraa ohjeita huolellisesti.

Annos antipyriinin ja bentsokaiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta antipyriinin ja bentsokaiini. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää antipyriinin ja bentsokaiini, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Seuraavia haittavaikutuksia voi tarkoittaa, että teillä on allerginen reaktio lääkettä.

Lopeta lääkkeen heti, jos jokin niistä esiintyy. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista vaikutuksista jatkuvat tai ovat kiusalliset

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö antipyriinin ja bentsokaiini

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Välikorvatulehdus amoksisilliini, atsitromysiini, Augmentin, kefaleksiini, Bactrim, Keflex, Zithromax, kefdiniiriksi, sulfametoksatsoli / trimetopriimi, erytromysiini, keftriaksoni, klaritromysiini

Korva vaha Impaction Debrox, Auralgan, Aurodex, hiiren Earwax Removal, karbamidiperoksidi korvan, A / B Otic, Auro, Dolotic

antipyriinin ja bentsokaiini Side Effects

antipyriinin / bentsokaiini otic