antithyroid agentti suun, peräsuolen

Metimatsoli ja propylthiouracil hoidetaan olosuhteet, joissa kilpirauhanen tuottaa liikaa kilpirauhashormonin.

Käyttää Tämä Medicine

Nämä lääkkeet toimivat vaikeuttamalla kehon käyttää jodia tehdä kilpirauhashormonin. Ne eivät estä vaikutuksia kilpirauhasen hormoni, joka on tehnyt elin ennen niiden käyttöä aloitettiin.

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämä lääke on käytetty lasten ja nuorten, ja tehokkaina annoksina, ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Vanhukset saattavat olla lisääntynyt mahdollisuus tiettyjen sivuvaikutuksia hoidon aikana. Lääkäri saattaa joutua ottamaan erityisiä varotoimia, kun käytät tätä lääkettä.

Käyttö liian suuren annoksen raskauden aikana voi aiheuttaa ongelmia sikiölle. Kuitenkin käyttö oikea annos, on seurattava huolellisesti lääkäri, ei todennäköisesti aiheuta ongelmia.

Nämä lääkkeet erittyy äidinmaitoon. (Metimatsoli erittyy äidinmaitoon vapaammin ja suurempia määriä kuin propylthiouracil.) Kuitenkin Lääkäri voi voit jatkaa imettää, jos annos on pieni ja lapsen saa usein lääkärintarkastuksia. Jos otat suuren annoksen, voi olla tarpeen voit lopettaa imetyksen aikana hoidon.

Ennen lääkkeen käyttöä

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän tai vähemmän sitä ja älä käytä sitä useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi, jos käytät enemmän kuin yksi annos päivässä, se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa 3 annosta päivässä, annosta tulee sijoitettu noin 8 tunnin välein. Jos tämä häiritsee unta tai muuta päivittäistä toimintaa, tai jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Ruoka vatsassa voi muuttaa määrää metimatsoli joka pystyy päästä verenkiertoon. Varmistaa, että saat aina samat vaikutukset, yritä ottaa metimatsoli samaan aikaan suhteessa ateriaa päivittäin. Eli aina ota se aterioita tai sen aina tyhjään vatsaan.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos unohdat useamman kuin yhden annoksen tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Se voi kestää useita päiviä tai viikkoja lääkkeen töihin. Älä kuitenkaan lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Jotkut sairaudet voivat vaatia useita vuosia jatkuvan hoidon.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät tätä lääkettä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos saat vamman, infektion tai sairauden kaikenlaista. Lääkäri saattaa haluta sinua lopettamaan lääkkeen tai muuttaa määrää käytät.

Oikea käyttö Tämä Medicine

Samalla kun hoidetaan antithyroid aineilla, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Antithyroid aineet voivat alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa tai olet äskettäin suun kautta otettavan poliorokotteen koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös muita henkilöitä, jotka ovat ottaneet suun kautta otettavan poliorokotteen. Älä päästä lähelle niitä, eivätkä pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen