Aplicare yksi tinktuura jodia paikallisesti

Terapeuttinen luokka: antibakteerinen

Käyttää Aplicare Yksi ilosanoma jodia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttö ajankohtainen jodia ei suositella vastasyntyneille, koska se voi aiheuttaa ihon ja kilpirauhasen ongelmia.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtainen jodia vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ennen Aplicare Yksi ilosanoma jodia

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät jodia. Se ei voi olla ominaisia ​​Aplicare Yksi ilosanoma jodia. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti.

Tämä lääke on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Älä niele sitä.

Pidä tämä lääke poissa silmistä, koska se voi aiheuttaa ärsytystä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, pese se pois välittömästi vedellä.

Älä käytä ajankohtainen jodia syvä pistohaavat, eläinten puremat, tai vakavia palovammoja. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Älä peitä haava, johon olet levittänyt ajankohtainen jodi tiukka kastiketta tai side, koska tämä voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, on erittäin tärkeää, että pitää käyttää ajankohtainen jodia koko ajan hoidon. Älä unohda yhtään annosta.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos ihon ongelma, johon käytät ajankohtainen jodia pahenee, tai jos sinulle jatkuvasti ärsytystä kuten kutina tai polttaminen, joka ei ollut läsnä ennen kuin aloitit lääkkeen käyttämisen.

Tämä lääke voi tahrata ihoa ja vaatteita. Alkoholi voidaan käyttää poistamaan jodivärjäys iholla. Tahroja vaatteet voidaan poistaa pesemällä ja huuhtelemalla ne ammoniakin laimennetaan vedellä. Tahroja starched lakanat voidaan poistaa pesemällä ne saippualla ja vedellä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö jodia

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Ajankohtainen Desinfiointi Betadine, jodi ajankohtainen, hopeanitraatti ajankohtainen, Betadine Aerosol Spray, natriumhypokloriittia ajankohtainen, Pharmadine, povidonijodi ajankohtainen, Polydine, Minidyne

Varotoimet Vaikka käyttäminen Aplicare Yksi ilosanoma jodia

Aplicare Yksi Tinktuura jodin Side Effects

jodi ajankohtainen