apo-gain ajankohtaisista

Käyttää Apo-Gain

Terapeuttinen luokka: Hiustenlähtö Agent

Jos hiusten kasvua tulee tapahtua käytön minoksidiili, se esiintyy yleensä, kun lääke on käytetty useita kuukausia ja kestää vain niin kauan kuin lääkkeen käyttöä jatketaan. Hiustenlähtö alkaa uudelleen muutaman kuukauden kuluttua minoksidiili hoito lopetetaan.

Tämä lääke on saatavissa ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ajankohtaisista minoksidiili lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu ..

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatria tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä ajankohtaisista minoksidiili vanhuksilla. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että lääke toimii parhaiten nuoremmilla potilailla, joilla on lyhyt historia hiustenlähtöön. Minoksidiili ei ole tutkittu potilailla yli 65-vuotiaita.

Ennen Apo-Gain

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät minoksidiili. Se ei voi olla spesifinen Apo-Gain. Lue huolellisesti.

Tämä lääke yleensä tulee potilasohje. On tärkeää, että luet ohjeet huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus se imeytyy ihon läpi. Samasta syystä eivät koske minoksidiili muualle kehosta. Imeytyminen kehoon voi vaikuttaa sydämen ja verisuonten ja aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä mitään muita ihonhoitotuotteita samalla ihoalueelle, jolla asiakas käyttää minoksidiili. Hiusten värjäys, hiusten vakinaisesta, ja hiusten relaxers aikana voidaan käyttää minoksidiili hoito kunhan päänahan pestään juuri ennen kuin hiukset väritys, pysyvä tai relaxer. Minoksidiili ei pitäisi käyttää 24 tuntia ennen ja jälkeen hiusten hoitoon menettelyä. Muista ei tuplaa annosta minoksidiilin muodostavat mahdollisesti jääneitä tabletteja.

Soveltaa minoksidiili ajankohtainen ratkaisu

Soveltaa minoksidiili ajankohtainen vaahto

Jos päänahka tulee hiottava, ärtynyt tai palanut, tarkista lääkäriltäsi ennen kuin minoksidiili.

Minoksidiili ajankohtainen vaahto tai ratkaisu on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​päänahalle. Pidä tämä lääke poissa silmien, nenän ja suun. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, nenään tai suuhun, huuhtele alue huolellisesti viileällä vesijohtovedellä. Jos käytät pumppua spray, varo hengittää spray.

Älä käytä vaahtoa lähelle lämpöä tai avotulen tai tupakoi. Älä riko, rikkoa tai polttaa aerosoli voi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö Minoksidiili

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Palavat: Pidä poissa tulipalon tai liekki.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Kerro lääkärille, jos huomaat edelleen kutinaa, punoitusta tai polttaminen päänahan asentamisen jälkeen minoksidiili. Jos kutina, punoitus tai palaminen on vakava, pese lääke pois ja tarkistaa lääkäriltä ennen seuraavaa käyttökertaa.

Hiustenlähtö voi jatkua 2 viikon kuluttua alkaa käyttää minoksidiili. Kerro lääkärille, jos hiustenlähtö jatkuu 2 viikon kuluttua. Myös kerro lääkärille, jos hiukset kasvua ei nouse käytön jälkeen minoksidiili 4 kuukautta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Apo-Gain

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Apo-Gain Side Effects

minoksidiili ajankohtainen

Alopecia triamcinolone, minoksidiili ajankohtainen, Kenalog®-40, rogaine, Kenalog®-10, rogaine Naisten, karvankasvu Treatment for Men, rogaine Miesten lisävoimaa, Aristospan, karvankasvu hoito Naisten