Aredia

Terapeuttinen luokka: Kalsium Säädin

Käyttää Aredia

Kemiallinen luokka: Bisfosfonaatit

Tämä lääke on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lääkärille.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, pamidronaatti injektio käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille pamidronaatin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä pamidronaatti injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla pamidronaatti injektio.

Ennen Aredia

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi laitetaan suoneen.

Lääkäri voi myös antaa sinulle vitamiineja sisältävä D-vitamiinia ja kalsiumia. Kerro lääkärillesi, jos et pysty ottamaan näitä lisiä.

Juo enemmän nestettä niin ohitat enemmän virtsaa, kun käytät tätä lääkettä. Tämä pitää munuaiset toimivat hyvin ja auttaa estämään munuaissairaus. On kuitenkin myös tärkeää juo liian paljon nestettä. Keskustele lääkärisi suunnilleen sopivasti nesteiden sinulle.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä kun olet saanut pamidronaattia injektiona. Jos ehto on parantunut, sinun edistymistä on vielä tarkistettava. Tulokset laboratoriokokeita tai tapahtunut tiettyjä oireiden perusteella lääkäri jos ehto on tulossa takaisin ja toinen hoito on tarpeen.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Käyttäville potilaille tämän lääkkeen hyperkalsemia (liian paljon kalsiumia veressä)

Lääkäri täytyy tietää, jos sinulla on ollut ongelmia suun tai hampaiden (esim iensairauksien). Varmista, että lääkäri tietää, jos on hoidettu bisfosfonaatti lääke, kuten alendronaatti (Fosamax®), etidronaatti (Didronel®), pamidronaatti (Aredia®), risedronaatti (Actonel®), tai tiludronaatti (Skelid®) aiemmin .

Saatat täytyy olla hammaslääkärin tentti ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen.

On tärkeää, että tarkistaa lääkäriltä ennen kuin mitään hammastoimenpiteeseen tai leikkauksia tehdään, kun saat pamidronaatti. Kerro lääkärille heti, jos olet leuka kireys, turvotus, numbing tai kipua tai löysä hammas. Tämä voisi olla oireita vakava ongelma leuan.

Muista kertoa lääkärille kaikista uusista lääketieteellisiä ongelmia, varsinkin hampaita tai leuat. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vaikea luu-, nivel- tai lihaskipu saatuaan tätä lääkettä.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä sairastua murtumia reisiluun. Tämä voi olla yleisempää, jos käytät sitä pitkään aikaan. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on himmeä tai aching kipu reisissä, nivusissa, tai lonkat.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Oikea käyttö Aredia

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

Varotoimet Vaikka käyttäminen Aredia

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Osteolyyttiset luuleesioita multippelin myelooman Reclast, Zometa tsoledronihappo, pamidronaatti, Aclastaa

Rintasyöpä, luumetastaaseja pamidronaatti

Hyperkalsemia furosemidi, Lasix, kalsitoniini, Miacalcin®, pamidronaatti, Fortical

Pahanlaatuinen hyperkalsemia prednisoni, deksametasoni, Decadron, Xgeva, Reclast

Aredia Side Effects

Aredia (pamidronaatti)