aripipratsolin lihakseen

Iäkkäillä potilailla, joilla on dementiaan liittyvä psykoosi hoidettu psykoosilääkkeiden on suurentunut kuolemanriski, Aripipratsolin laajennettu versio suspensio IM injektiota ei ole hyväksytty hoitoon dementiaan liittyvä psykoosi.

Aripipratsoli ei ole tarkoitettu dementiaan liittyvän psykoosin takia suurentunut kuoleman nähty vanhuksilla. Lisääntynyt itsemurha ajatuksia ja käyttäytymistä masennuslääke käytettäväksi lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille alle 24 vuotta. Tiiviisti kaikenikäisille potilaille kehittyvien itsemurha-ajatuksia ja käyttäytymistä.

Käyttää aripipratsolin

Terapeuttinen luokka: Psykoosilääkkeet

Aripipratsoli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Aripipratsolin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio aripipratsolille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille aripipratsolin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä aripipratsolin injektion vanhuksilla. aripipratsolin ei pitäisi käyttää hoitoon käyttäytymisongelmia iäkkäillä potilailla, joilla on dementia tai Alzheimerin tauti.

Ennen aripipratsoli

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat aripipratsolia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä aripipratsoli tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä aripipratsoli tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä aripipratsoli kanssa jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät aripipratsolilla, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön aripipratsolia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle aripipratsoli sairaalassa tai klinikalla. Se annetaan laukaus lihakseen.

Tämä injektio annetaan yhdessä suun kautta lääkettä ensimmäisestä annoksesta. Toinen annos annetaan kuukautta myöhemmin ilman suullista lääke. Injektiot jotka seuraavat annetaan kerran kuukaudessa sijasta suun lääkettä. Muista pitää kaikki nimitykset varten injektiot.

aripipratsolia tulee Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

aripipratsolia on annettava kiinteän aikataulun. Jos et menetä annos, ota yhteyttä lääkäriin, kotisairaanhoidon hoitaja, tai hoito klinikan ohjeita.

Tämä injektio annetaan kerran kuukaudessa sijasta suun lääkettä. Muista pitää kaikki nimitykset varten injektiot.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja mahdollistaa muutoksia annoksen ja vähentää ei-toivottuja vaikutuksia. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

aripipratsoli saattavat vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos olet diabeetikko ja huomata muutoksen tulokset veren tai virtsan sokeri testit, tarkistaa lääkäriltä.

aripipratsoli voivat lisätä vaikutuksia alkoholin ja muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden. Esimerkkejä näistä lääkkeistä ovat antihistamiineja tai lääkkeitä heinänuhan, allergioiden tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai nukkuminen lääkkeet, reseptiä kipu lääkkeitä tai huumeita, lääkkeitä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta (lääkkeitä tunnoton), mukaan lukien jotkut hampaiden anestesia. Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, muista kertoa lääkärille ennen kuin saat aripipratsolia injektio.

Aripipratsoli saattaa aiheuttaa uneliaisuutta, ongelmia ajattelun, tai ongelmia liikkeitä ohjaavien. Varmista, että tiedät miten reagoit aripipratsolia ennen ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan hyvin.

Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista käyttäessään aripipratsolin: kouristukset (kohtaukset), hengitysvaikeudet, nopea syke, korkea kuume, korkea tai matala verenpaine, lisääntynyt hikoilu, virtsarakon hallinnan, vakava lihasjäykkyys, epätavallisen kalpea iho, tai väsymys. Nämä voivat olla oireita vakava tila kutsutaan neuroleptioireyhtymäksi (NMS).

aripipratsoli saattaa aiheuttaa tardiivia dyskinesiaa (liikehäiriö). Lopeta aripipratsoli ja tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista käyttäessään aripipratsoli: huuli smacking tai puckering, turvotusta ja posket, nopea tai matomainen kielen liikkeet, hallitsematon puremisliikkeet, tai hallitsemattomat käsivarsissa ja jaloissa.

Oikea käyttö aripipratsolin

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

aripipratsoli saattavat vaikeuttaa oman kehon jäähtyä. Se voi vähentää kuinka paljon hiki. Kehosi voi saada liian kuuma jos ei hikoile tarpeeksi. Jos elimistö saa liian kuuma, saatat tuntea huimausta, heikko, väsynyt tai sekava. Vältä paikkoja, jotka ovat hyvin kuumia. Soita lääkärillesi, jos juo kylmää vettä ja siirtymässä pois lämpö ei jäähtyä sinut.

aripipratsolin voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Jos voit, välttää ihmisiä infektiot. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos saat infektion tai jos saat kuumetta tai vilunväristyksiä, yskää tai käheys, alaselässä tai kyljessä kipu, tai kivulias tai vaikea virtsaaminen.

aripipratsoli saattaa lisätä painoa. Lääkäri ehkä tarkistaa painon säännöllisesti kun käytät aripipratsolia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet) ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen aripipratsolia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

aripipratsoli Side Effects

aripipratsolia

Kaksisuuntainen mielialahäiriö Seroquel, litium, klonatsepaami, Klonopin, Abilify, Lamictal

Masennus tratsodoni, sertraliini, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac

Skitsoaffektiivinen Disorder Seroquel, Prozac, litium, fluoksetiini, Abilify, Lamictal

Kiihtynyt State Abilify, olantsapiini, Zyprexa, aripipratsoli, loksapiinin, Zyprexa Zydis