Arthrotec: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Arthrotec?

Misoprostolia vähentää mahahapon ja korvaa suoja-aineita vatsassa, että vähennetään tulehduskipulääkkeitä.

Arthrotec hoidetaan nivelrikon ja nivelreuman ihmisiin on suuri riski kehittää mahan tai suoliston haavaumat.

Arthrotec voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Arthrotec jos olet raskaana. Misoprostoli voi aiheuttaa epämuodostumia, keskenmeno, ennenaikainen synnytys tai repeämä kohtuun. Sinulla on oltava negatiivinen raskaustesti 2 viikon sisällä ennen kuin aloitat Arthrotec. Voit joutua aloitat lääkkeen vasta 2. tai 3. päivänä normaalin kuukautiskierron aikana. Käyttää tehokasta ehkäisyä käyttäessäsi Arthrotec.

Diklofenaakki voi lisätä riskiä kohtalokas sydänkohtaus tai aivohalvaus, varsinkin jos käytät sitä pitkän aikavälin tai ottaa suuria annoksia, tai jos sinulla on sydänsairaus. Älä käytä Arthrotec juuri ennen tai jälkeen sydämen ohitusleikkaus (sepelvaltimoiden ohitusleikkaus tai CABG).

Sinun ei tule käyttää Arthrotec jos sinulla on aktiivinen verenvuoto vatsassa tai suolistossa.

Diklofenaakki voi myös aiheuttaa mahalaukun tai suoliston verenvuoto, joka voi johtaa kuolemaan. Nämä olosuhteet voivat tapahtua ilman varoitusta, kun käytät diklofenaakki, erityisesti iäkkäiden. Sinun ei tule käyttää Arthrotec jos sinulla on aktiivinen verenvuoto vatsassa tai suolistossa.

Ennen lääkkeen

Diklofenaakki voi lisätä riskiä kohtalokas sydänkohtaus tai aivohalvaus, varsinkin jos käytät sitä pitkän aikavälin tai ottaa suuria annoksia, tai jos sinulla on sydänsairaus. Jopa ihmiset ilman sydänsairaus tai riskitekijöitä voi olla aivohalvaus tai sydänkohtaus ottaen Arthrotec.

Älä käytä tätä lääkettä juuri ennen tai jälkeen sydämen ohitusleikkaus (sepelvaltimoiden ohitusleikkaus tai CABG).

Diklofenaakki voi myös aiheuttaa mahalaukun tai suoliston verenvuoto, joka voi johtaa kuolemaan. Nämä olosuhteet voivat tapahtua ilman varoitusta, kun käytät diklofenaakki, erityisesti iäkkäiden.

Sinun ei tule käyttää Arthrotec jos olet allerginen diklofenaakki tai misoprostoli tai

jos sinulla on aktiivinen verenvuoto vatsassa tai suolistossa

jos olet raskaana; tai

jos olet ollut astmakohtauksen tai vakavan allergisen reaktion otettuaan aspiriinia tai NSAID.

Varmistaaksesi Arthrotec on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

sydänsairaus, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, diabetes, tai jos tupakoit

historia sydänkohtaus, aivohalvaus tai veritulppa

historia mahahaava tai verenvuotoa

astma

porfyria (geneettinen entsyymi sairaus, joka aiheuttaa oireita, jotka vaikuttavat ihon tai hermoston)

maksa- tai munuaissairaus; tai

nesteen kertymistä.

Älä käytä Arthrotec jos olet raskaana. Arthrotec voi aiheuttaa epämuodostumia, keskenmeno, ennenaikainen synnytys tai repeämä kohtuun. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää raskauden ehkäisyyn, kun käytät Arthrotec. Kerro lääkärille heti, jos tulet raskaaksi hoidon aikana Arthrotec.

Sinun täytyy olla raskaustesti 2 viikon sisällä ennen kuin aloitat Arthrotec. Voit joutua aloitat lääkkeen vasta 2. tai 3. päivänä normaalin kuukautiskierron aikana.

Ei tiedetä, onko diklofenaakin ja misoprostolin joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Ota Arthrotec täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia määriä tai kauemmin suositellaan. Käytä pienintä annosta, joka on tehokas hoidettaessa kuntoa.

Miten minun pitäisi ottaa Arthrotec?

Ota Arthrotec ruoan kanssa tai maitoa vähentää vatsavaivoja.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä murskaa, tauko, tai pureskella pilleri.

Älä jaa Arthrotec kenenkään kanssa, vaikka niillä on samat oireet teillä.

Jos käytät Arthrotec pitkäaikainen, ehkä usein lääketieteellisten testien lääkärin vastaanotolla.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Tavanomainen aikuisen annos Arthrotec nivelrikon

Diklofenaakki 50 mg-misoprostoli 200 mcg: 1 tabletti suun kautta 3 kertaa päivässä .; Enimmäiskäyttöannokset: diklofenaakki 150 mg / vrk, misoprostoli 200 mcg / annos ja 800 mcg / vrk; Comments; -Monitor Vaste hoidon aloitukseen ja säätää annostusta ja sopimaan yksilöllisiin tarpeisiin, harkitse titrausta yksittäisten komponenttien tarvittaessa .; -Jos Mahahaava ehkäisyn, misoprostoli 200 mcg 3 kertaa päivässä vastaa terapeuttisesti 200 mcg 4 kertaa päivässä ja molemmat tarjoavat paremman suojan kuin 200 mcg 2 kertaa päivässä .; -Jos Pohjukaissuolihaava ennaltaehkäisy, misoprostoli 200 mcg 4 kertaa päivässä enemmän suojelevia kuin 200 mikrogrammaa 2 tai 3 kertaa päivässä, mutta ei voi hyvin siedetty .; -Jos Potilaalla esiintyy intoleranssi: diklofenaakki 75 mg-misoprostoli 200 mcg tai 50 mg diklofenaakkia-misoprostoli 200 mcg kautta kahdesti päivässä, voidaan käyttää, mutta nämä hoito-ohjelmat ovat vähemmän tehokkaita estämään haavaumia .; Käyttö: Relief nivelrikon potilailla, jotka tarvitsevat suojaa maha- ja pohjukaissuolihaavan.

Tavanomainen aikuisen annos Arthrotec nivelreumaan

Diklofenaakki 50 mg-misoprostoli 200 mcg suullisesti 3-4 kertaa päivässä; Enimmäiskäyttöannokset: diklofenaakki 225 mg / vrk, misoprostoli 200 mcg / annos ja 800 mcg / vrk; Comments; -Monitor Vaste hoidon aloitukseen ja säätää annostusta ja sopimaan yksilöllisiin tarpeisiin, harkitse titrausta yksittäisten komponenttien tarvittaessa .; -Jos Mahahaava ehkäisyn, misoprostoli 200 mcg 3 kertaa päivässä vastaa terapeuttisesti 200 mcg 4 kertaa päivässä ja molemmat tarjoavat paremman suojan kuin 200 mcg 2 kertaa päivässä .; -Jos Pohjukaissuolihaava ennaltaehkäisy, misoprostoli 200 mcg 4 kertaa päivässä enemmän suojelevia kuin 200 mikrogrammaa 2 tai 3 kertaa päivässä, mutta ei voi hyvin siedetty .; -Jos Potilaalla esiintyy intoleranssi: diklofenaakki 75 mg-misoprostoli 200 mcg tai 50 mg diklofenaakkia-misoprostoli 200 mcg kautta kahdesti päivässä, voidaan käyttää, mutta nämä hoito-ohjelmat ovat vähemmän tehokkaita estämään haavaumia .; Käyttö: Relief nivelreuman potilailla, jotka tarvitsevat suojaa maha- ja pohjukaissuolihaavojen

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Arthrotec voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Arthrotec annosteluohjeitten

Vältä antasideja ilman lääkärin ohjeita. Käytä vain tyypin antasidi lääkäri suosittelee. Jotkut antasidit voivat vaikeuttaa kehon imeä Arthrotec.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä riskiä mahan verenvuodon aiheuttamia diklofenaakki.

Vältä aspiriinia tai muita tulehduskipulääkkeitä.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen minkään kylmä, allergia tai kipulääkitystä. Monet lääkkeet saatavilla over the counter sisältävät aspiriinia tai muita lääkkeitä samanlainen diklofenaakin. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liikaa tämän tyyppisiä lääkkeitä. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää aspiriini, ibuprofeeni, ketoprofeeni, tai naprokseeni.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Arthrotec: aivastelua, nenän vuotaminen tai tukkoisuus; hengityksen vinkumista tai hengitysvaikeuksia; nokkosihottuma; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä sydänkohtaus tai aivohalvaus: rintakipu leviää leuan tai lapa, äkillinen tunnottomuus tai heikkous toisella puolella kehoa, epäselvä puhe, hengästyneisyys.

Mitä pitäisi välttää ottaen Arthrotec?

Lopeta Arthrotec ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

ensimmäinen merkki tahansa ihottumaa, ei väliä kuinka lievä

hengenahdistus (jopa lievä rasituksessa)

turvotus tai nopea painonnousu

merkkejä vatsan verenvuotoa – bloody tai tervamaisten ulosteet, veren yskimistä tai oksennusta joka näyttää kahvinporot

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, flunssan kaltaiset oireet, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

munuaisvaivoja – vähän tai ei virtsaaminen, kivulias tai vaikea virtsaaminen, turvotusta jalkojen tai nilkkojen, väsymystä tai hengenahdistusta

alhainen punasolujen (anemia) – kalpea iho, pyörrytys tai hengenahdistusta, nopea syke, keskittymisvaikeuksia; tai

vaikea ihoreaktio – kuume, kurkkukipu, turvotusta kasvoissa tai kielessä, polttamalla silmiin, iholle kipua seuraa punainen tai violetti ihottuma että leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja syyt rakkuloita ja kuorinta.

Yhteinen Arthrotec haittavaikutuksia ovat

epänormaali verenvuoto emättimestä

närästys, ruoansulatushäiriöt vatsakipu, kaasu

pahoinvointi, oksentelu

ripuli, ummetus; tai

huimaus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kysy lääkäriltä ennen Arthrotec jos otat masennuslääke kuten sitalopraami, essitalopraami, fluoksetiini (Prozac), fluvoksamiini, paroksetiini (Paxil), sertraliini (Zoloft), tratsodoni, tai vilazodone. Minkään näistä lääkkeistä NSAID saattaa aiheuttaa mustelmia tai verenvuotoja helposti.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana diklofenaakki, erityisesti

siklosporiini

litium

metotreksaatti

Arthrotec sivuvaikutuksia

sydän- tai verenpaine lääkitystä, kuten diureetti tai “veden pilleri”

suun diabeteslääke

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Arthrotec?

Arthrotec (diklofenaakki / misoprostoli)

verenohennuslääkettä – varfariinia (Coumadin, Jantoven)

muita diklofenaakin – Cambia, Cataflam, Flector, Voltaren, Zipsor, Zorvolex

muut tulehduskipulääkkeet – aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi (Celebrex), indometasiinia, meloksikaami, ja muut; tai

steroidilääkettä – prednisoni, deksametasoni, ja muut.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa diklofenaakin ja misoprostolin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

9.02.2015-09-02, 12:16:26

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Nivelrikko prednisoni, naprokseeni, Cymbalta, aspiriini, ibuprofeeni, meloksikaami, diklofenaakki, duloksetiini, Celebrex, triamcinolone, Voltaren

Nivelreuma Humiran, Plaquenil, hydroksiklorokiini, sulfasalatsiini, Enbrel, Remicade, Rituxan, leflunomidi, rituksimabi, Vimovo, Duexis, Cimzia