asetyyli-L-karnitiini: käyttötarkoitukset ja riskit

Useimmat solut elimistössä sisältävät karnitiinia, joka maksa ja munuaiset tehdä. Karnitiini auttaa solut tuottavat energiaa. Asetyyli-L-karnitiini (ALC) on muoto karnitiinia, joka on käytettävissä sen lisänä.

Ihmiset ovat yrittäneet hoitaa monia terveysongelmia käyttäen ALC, mukaan lukien

Alzheimerin tauti. Useat tutkimukset osoittavat, parannuksia tai hitaampi lasku henkistä kykyä ihmisten kanssa Alzheimerin tautia, joka vei ALC.

Korkea verensokeri. Tutkimus osoittaa, että ihmiset, joilla prediabetes oli jonkin verran parannusta verensokeria otettuaan ALC 2 kuukautta.

Diabetes. Jotkut tutkimukset osoittavat, että ALC voi auttaa kehon käyttämään insuliinia tehokkaammin.

Alkoholismi. ALC voi parantaa henkistä kykyjä ihmisiä, jotka ovat alkoholipitoisia.

Masennus. Tutkimus havaitsi, että ALC vähensi masennusoireet vanhukset. Se parantaa myös dysthymia, lievempi muoto masennus, noin sekä yhteinen lääkitys.

Fragile X-oireyhtymä. Tämä on geneettinen ongelma. Useat tutkimukset osoittavat, että ALC voi parantaa tiettyjä käyttäytymismalleja pojilla hauras X, kuten sosiaalisia taitoja ja hyperaktiivisuus.

Miesten hedelmättömyys. Men ottaen ALC joissakin tutkimuksissa oli parempi siittiöiden liikkuvuutta.

Nerve ongelmia. Tutkimus on sidoksissa ALC vähemmän kipua tai vähemmän voimakas kipu ihmisiä hermo ongelmia näistä syistä

Peyronien tauti. Tämä ehto aiheuttaa peniksen käyrän epänormaalisti. Eräässä tutkimuksessa, miehet, jotka ottivat päivittäin ALC 3 kuukauden ajan ollut vähemmän kipua ja kaareva penis. Ongelma eteni vähemmän miesten ottaen ALC.

Täydennys päättäjät ehdottavat vaihtelevia määriä tätä täydentää eri tarkoituksiin. Yhteinen annokset vaihtelevat 1-3 grammaa päivässä, jaettuna useisiin annoksiin. Mutta optimaalisia annoksia ei ole vahvistettu mitään kunnossa. Laatu ja tehoaineet täydentää voi vaihdella suuresti maker maker. Tämä vaikeuttaa perustaa standardin annoksen.

Animal-pohjainen elintarvikkeet ovat hyviä lähteitä karnitiinin, mukaan lukien

Sivuvaikutukset. Ihmiset ottaen karnitiini on raportoitu useita haittavaikutuksia, kuten

Joka Ravinteiden; Puuttuu?