asikloviiri ja hydrokortisoni (ulkoisesti reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Acyclovir ja hydrokortisonia ajankohtainen yhdistelmää käytetään oireiden hoitoon herpes simplex virusinfektion huulet ja suun ympärillä (yskänrokko). Vaikka tämä lääke ei paranna herpes simplex, se voi auttaa haavaumia parantua nopeammin ja vapauttaa joitakin kipua ja epämukavuutta. Acyclovir on viruslääke (kohtelee viruksen) ja hydrokortisonia on steroidi (kortisoni-like) lääkettä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille asikloviiri ja hydrokortisoni ajankohtainen yhdistelmän alle 6-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Kerma

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille asikloviiri ja hydrokortisoni ajankohtaisia ​​yhdistelmä ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

allergiat

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

pediatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

geriatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut vuorovaikutukset

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti hyötyä ehdon mahdollisimman paljon. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Muut sairaudet

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

annostelu

Tämä lääke on tarkoitettu vain huuliherpes huulissa ja suun ympärillä. Älä päästä sitä silmiisi, sisällä suun tai nenän, tai sukuelinten alueella. Jos kerma ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois vedellä heti.

Voit auttaa selvittämään oman herpesinfektio, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Älä unohda yhtään annosta.

Käyttää

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Vastaamaton annos

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

varastointi

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä jälkeen käyttää tätä lääkettä, onko lääke toimii oikein.

Jos oireet eivät lievene 2 viikon kuluessa, tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita (esim make-up, aurinkovoiteet, huulirasva) käsitellylle alueelle.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.