askorbiinihappoa (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Kanadalainen Merkki

Vitamiinit ovat yhdisteitä, jotka sinun täytyy olla kasvuun ja terveyteen. Niitä tarvitaan pieniä määriä vain ja ovat yleensä saatavilla elintarvikkeet, että syöt. Askorbiinihappo, joka tunnetaan myös C-vitamiinia, on välttämätöntä haavan paranemista. Sitä tarvitaan monia toimintoja kehossa, mukaan lukien auttaa kehon käyttöä hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien. C-vitamiini vahvistaa myös verisuonten seinämiin.

Puute C-vitamiini voi johtaa edellytys kutsutaan keripukki, joka aiheuttaa lihasheikkoutta, turvonnut ja verenvuotoa ikenistä, hampaiden irtoamiseen, ja verenvuoto ihon alle, sekä väsymys ja masennus. Haavat eivät myöskään parane helposti. Hoitohenkilökuntaan voi käsitellä keripukki määräämällä C-vitamiinia sinulle.

Jotkin olosuhteet voivat lisätä tarvetta C-vitamiinia Näitä ovat

Myös seuraavat ihmisryhmät saattavat olla vitamiinin puute C

Tabletti, Jauhe, aine, liuosta, Kapseli, nestetäytteinen, tabletti, pureskeltava, rae, kapseli, siirappi, Jauhe Jousitus; Nestemäiset, Solution, tabletti, Extended Release; Imeskelytabletin / Troche; Kapseli, Extended Release; Kiekkojen

Lisääntynyt tarve C-vitamiinin olisi määriteltävä hoitohenkilökunnan.

C-vitamiini voidaan käyttää muita ehtoja sääntöjen mukaan terveydenhoidon ammattilainen.

Merkitys Diet

Väittää, että C-vitamiini on tehokas estämään senility ja flunssan ja astman, jotkut mielenterveyden ongelmia, syöpä, valtimoiden kovettuminen, allergiat, silmä haavaumia, veritulppa, iensairaus, ja painehaavaumia ei ole näytetty toteen. Vaikka C-vitamiinia käytetään vähentämään sydän- ja verisuonisairauksien riskiä ja tiettyihin syöpiin, ei ole riittävästi tietoa osoittamaan, että nämä käyttötarkoitukset ovat tehokkaita.

Ruiskeena C-vitamiini annetaan tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Muu C-vitamiini ovat saatavilla ilman reseptiä.

Kun lääke tai ravintolisä on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, C-vitamiinia käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

C-vitamiini on löydetty eri elintarvikkeet, kuten sitrushedelmien (appelsiinit, sitruunat, greipit), vihreät vihannekset (paprika, parsakaali, kaali), tomaatit, ja perunoita. On parasta syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia aina kun mahdollista, koska ne sisältävät eniten vitamiineja. Elintarvikkeiden jalostus voi tuhota joitakin vitamiineja. Esimerkiksi altistuminen ilman, kuivaus, suolaus, tai ruoanlaittoon (erityisesti kupari ruukuissa), jauhamiseen tuoreita vihanneksia tai muussaamiseen perunat saattavat vähentää C-vitamiinia elintarvikkeisiin. Jäätyminen ei yleensä aiheuta menetyksiä C-vitamiinia, ellei elintarvikkeet säilytetään hyvin pitkään.

Vitamiinit ei yksin asettua hyvän ruokavalion ja eivät saa energiaa. Elimistö tarvitsee myös muita aineita löytyy elintarvikkeiden kuten proteiinia, kivennäisaineita, hiilihydraatteja, ja rasvaa. Vitamiinit usein itse ei voi toimia ilman läsnäoloa muissa elintarvikkeissa.

Päivittäinen määrä C-vitamiinia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saanti C-vitamiinin ovat yleensä määritellään seuraavasti

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot