aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia

Hengityslamaa ja kuolemia on raportoitu lapsilla seuraavissa nielurisojen tai Adenotomia. Nämä lapset oli osoittaa, ettei ultranopean metaboloivissa vuoksi CYP2D6 polymorfismi.

Käyttää aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia

Terapeuttinen luokka: Opioid / Salicylate, Aspirin yhdistelmä

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Salicylate, Aspirin

Aspiriini käytetään lievittää kipua ja alentaa kuumetta potilailla. Aspiriini on salisylaattia lääke ja vaikuttaa immuunijärjestelmään vähentää tulehdusta. Se tunnetaan myös anti-inflammatorinen analgeetti.

Kofeiini on keskushermostoa stimuloivia, jota käytetään kipulääkkeiden lisätä niiden vaikutusta. Sitä on myös käytetty migreenin päänsärkyä. Dihydroko- kuuluu lääkeryhmään narkoottisten kipulääkkeiden (kipulääkkeitä). Se vaikuttaa keskushermostoon (CNS) lievittää kipua.

Kun dihydroko- käytetään pitkään tai suurina annoksina se voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia kun lopetat lääkkeen.

aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Ennen aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio aspiriinin, kofeiini, ja dihydrokodeiinia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Synalgos®-DC ei tulisi käyttää kivun lievitykseen leikkauksen jälkeen poiston nielurisat ja / tai kitarisojen missään lapsilla. Vakavat hengitysvaikeudet ja kuolemantapauksia on raportoitu joillakin lapsilla, jotka saivat kodeiinia jälkeen nielurisojen tai rauhasmainen leikkausta.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia yhdistelmä vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia yhdistelmä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun olet aspiriinia, kofeiini, ja dihydrokodeiinia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia kanssa jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa aspiriinin käyttö, kofeiini, ja dihydrokodeiinia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Aspiriinia, kofeiini, ja dihydrokodeiinia vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäillä potilailla, jotka voivat olla herkempiä vaikutuksia kipulääkkeitä. Jos liikaa aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia otetaan pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia otetaan vain tarvittaessa, joten ei ole erityisiä ohjeita varten annos.

Annos aspiriinia, kofeiini, ja dihydrokodeiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä aspiriiniannokset, kofeiini, ja dihydrokodeiinia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö aspiriinia, kofeiini, ja dihydrokodeiinia

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä käyttäessäsi aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke allergioita tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muita reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään näistä lääkkeistä käyttäessäsi aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia.

aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia voivat olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Varmista, että tiedät miten reagoit aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Varotoimet Vaikka käyttäminen aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia

Käyttämällä huumausaineet pitkään voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

Kodeiinia muutetaan morfiini kehossa. Jotkut ihmiset muuttavat kodeiini morfiini nopeammin kuin toiset. Nämä henkilöt kutsutaan “erittäin nopeat metaboloijat kodeiinia”. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos äärimmäinen väsymys, sekavuus, tai pinnallinen hengitys. Nämä oireet voivat ilmoittaa, että olet “erittäin nopea metaboloijien kodeiinia”. Tämän seurauksena, on liian paljon morfiini kehossa ja sivuvaikutuksia morfiinin kuin tavallisesti. Lapset voivat olla erityisen herkkiä tätä.

Jos imettävä äiti on erittäin nopea metaboloijien kodeiinia, se voisi johtaa morfiinin yliannostuksesta hoitotyön vauva ja aiheuttaa erittäin vakavia sivuvaikutuksia.

Hoitotyö aspiriinia, kofeiini, ja dihydrokodeiinia

Jos uskot tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia, saada hätätilanteessa apua heti. Merkkejä yliannostuksen kuuluvat tumma virtsa, vaikea tai levoton hengitys, epäsäännöllinen, nopea tai hidas, tai pinnallinen hengitys, pahoinvointia tai oksentelua, kipu ylä vatsassa, vaalea tai sininen huulet, kynnet, tai ihon, paikantaa silmien pupillit, tai keltainen silmien tai ihon.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

aspiriini, kofeiini, ja dihydrokodeiinia Side Effects

aspiriini / kofeiini / dihydrokodeiinia

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu 3 Kohtalainen väärinkäytön riski

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli

 tai mennä liittyä aspiriini / kofeiini / dihydrokodeiinia tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.