astma tulokset työpaja ja raportti

Täytä Workshop Report

Workshop Report Development ja yhteenveto

Astma on merkittävä kansanterveydellinen ongelma, joka koskettaa yli 25 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa. Theernment tus) tukee kliinistä tutkimusta ymmärtää, mikä aiheuttaa astmaa ja kehittää uusia tapoja käsitellä ja estää taudin. Kuitenkin ohi ja nykyinen astman kliinisiä tutkimuksia on puuttunut yhteisten tulosten kanssa standardoidut määritelmät ja tiedonkeruun menetelmiä.

Tunnustetaan tarve konsensus poikki astma kliinisissä tutkimuksissa, severalernment Institutes, viraston Terveydenhuollon tutkimus- ja laatu, sekä Merckin Childhood Astma Network koolle Astma Outcomes Workshop 15. maaliskuuta ja 16, 2010.

Workshop Osallistujat

Tavoitteet Työpajan oli kehittää standardoidut määritelmät ja tiedonkeruun menetelmiä erityisten tulostavoitteiden astman kliinisiä tutkimuksia ja tunnistaa lupaavia tulosmittareita kehittämiseen ja hyväksymiseen.

Nämä standardoidut tulokset sallivat hyödyllisiä vertailuja eri puolilla interventionaalisen tai havaintoihin kliinisten tutkimusten ja genominlaajuisten tutkimuksia. He myös mahdollistaa suuremman tietojen jakamista ja analysointia.

Lue FAQ astmaatikoille Tietoa Astma Tulokset Report.

Tarkastele standardoimalla Astma Outcomes in Clinical Research: raportti Astma Tulokset Workshop on Journal of Allergy and Clinical Immunology.

Lue, miten raportti kehitettiin ja yhteenveto tärkeimmistä suosituksista.