astma tulokset workshop & raportti

Workshop Report Development ja yhteenveto

Astma Outcomes in Clinical Research: raportti Astma Tulokset Workshop (Astma Outcomes Workshop Report), joka julkaistiin maaliskuussa 2012 lisänä Journal of Allergy and Clinical Immunology, kattaa seitsemän verkkotunnuksia astman kliinisen tutkimuksen tulosmittareita: biomarkkerit, komposiitti tulokset astman ohjaus, pahenemisvaiheita, terveydenhuoltopalvelujen käyttö ja kustannukset, keuhkojen fysiologia, elämänlaatu, ja oireet.

Raportissa edustaa suositukset työpajan osallistujat ydin, lisänä, ja kehittyvien tulosten

Yhteenveto pöydät ydin ja täydentävien astma tulosmittareita löytyvät Yleiskatsaus artikkelissa täydennys. Niiden nimet ovat seuraavat

Astma Tulokset Workshop järjesti yhteenliittymä ofernmental ja nonernmental organisaatioiden, kuten theernment; National Heart Lung and Blood Institute (NHLBI); Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development (NICHD); National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS); virasto terveydenhuollon tutkimus- ja laatu; ja Merck Childhood Astma Network. Edustajat näiden organisaatioiden muodostivat Planning komitea valvomaan työpajassa.

Katso jäsenten suunnittelutoimikunnan.

Suunnittelukomitea valittu Workshop co-tuolit ja 79 asiantuntijaa aloilla aikuisten ja lasten astma, pulmonology, allergia / immunologian, farmakologian, biostatistiikan, ensihoidon ja käyttäytymiseen / yhteiskuntatieteissä.

Kaikki valitut Workshop asiantuntijat tiedoksi alakomiteoita seitsemälle verkkotunnuksia astman lopputulosta: biomarkkerit, komposiitti tulokset astman, pahenemisvaiheita, terveydenhuoltopalvelujen käyttö ja kustannukset, keuhkojen fysiologia, elämänlaatu, ja oireet. Kunkin alakomitean oli kaksi puheenjohtajat valitseman suunnittelutoimikunnan.

Alakomiteoiden määritellään tietty tutkimuskohteensa, suoritettiin kirjallisuuskatsaus, laatineet raportin ja suositukset, ja muuttaneet raportti workshopin jälkeen.

Katso puheenjohtajat ja jäsenet seitsemän alakomiteoiden.

Puheenjohtajien kunkin alakomitean sekä suunnittelutoimikunnan jäsenten toimi toimeenpanevan komitean järjestämään kehittämiseen työpajan raportin ja tarkistaa ja hyväksyä lopullisen työpajan raportti.

Edistää arvioinnin mietintöluonnosten, toimeenpanevan komitean kutsuttu työpajan keskustelijoiden esittämään kritiikkiä alivaliokunnan raportteja. Johtoryhmä myös kutsuttu työpajan osallistuja tarkkailijoita osallistuvat ryhmät laadun parantamiseen, ohjeiden kehittäminen, tai terveyspolitiikan sekä edustajia muista liittovaltion virastojen kanssa astma ohjelmia, lääketeollisuus, terveydenhuolto politiikan ryhmät ja julkiset vapaaehtoisjärjestöt.

Katso luettelo työpajan keskustelijoiden ja työpajan osallistuja tarkkailijoita.

Tuki Workshop Report

Tuki kirjallisuushakuja, matka-, majoitus, ja konferenssi logistiikka workshop osallistujia nonernmental järjestöjen tarjosi edustettuina olevat suunnittelutoimikunnan ja avustusta Robert Wood Johnson Foundation. theernment, NHLBI, NICHD, NIEHS, ja Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston tukenut julkaisemisen työpajan raportti.

Laatiminen, Review, ja loppuraportti

Kunkin alakomitean määritellään tietty tutkimuskohteensa; toteutettiin kirjallisuuskatsauksen avustuksella RAND Corporation; laatineet artikkeli ja suosituksia; ja muuttivat artikkeli workshopin jälkeen.

Työpaja raportti koostuu seitsemästä artikkeleita, yksi kustakin alakomitean. Lisäksi kahdeksannessa artikkeli “sovittelijoita astman tuloksia,” oli kirjoittanut jäsenet Elämänlaatu alakomitean, joka huomasi, että tekijät, kuten potilaan sitoutumista, taso astman itsensä johtamistaidot, ja altistuminen stressi voi olla huomattava vaikutus monenlaisia ​​astman tuloksia.

Johtoryhmä tarkistetaan ja hyväksytään kunkin alakomitean lopulliset suositukset.

Lopullinen Astma Outcomes in Clinical Research: raportti Astma Tulokset Workshop julkaistiin maaliskuussa 2012 lisänä Journal of Allergy and Clinical Immunology.

Lue koko Astma Tulokset Workshop Report.

 

Core astma tulosmittareita ovat valikoivia joukko astma tulosten pidettävä vaatimukset rahoituksen ofernment aloittama astma kliinisissä tutkimuksissa ja suuresta seurantatutkimuksesta .; Täydentävät astma tulosmittareita ovat astma tulokset, joille vakiomääritelmiä voi tai on kehitetty, mittausmenetelmät voidaan määrittää, ja pätevyys on todistettu, mutta joiden sisällyttäminen vastikkeellisen kliinisen astman tutkimus on valinnainen .; Kehittyvät astma tulosmittareita on mahdollista laajentaa tai parantaa nykyistä näkökohtia tautien seurannan ja parantaa kääntäminen perus- ja eläinten mallipohjaiset astman tutkimuksen kliininen tutkimus, mutta eivät ole vielä standardoitu ja edellyttää vielä kehittämistä ja validointi.

Suositukset core astma tulosten forernment aloittama kliininen tutkimus aikuisille ja nuorille (≥12-vuotiaat); Suositukset core astma tulosten forernment aloittama kliinisen tutkimuksen lapsille (5-11 vuotta iässä); Suositukset täydentävät astma tulosten forernment aloittama kliininen tutkimus aikuisille; Suositukset täydentävät astma tulosten forernment aloittama kliinisen tutkimuksen lapsille