Atacand

Lääkkeet, jotka vaikuttavat suoraan reniini- angiotensiini-järjestelmä voi aiheuttaa vammoja tai kuoleman kehittyvälle sikiölle. Lopeta hoito mahdollisimman pian, kun raskaus todetaan.

Käyttää Atacand

Terapeuttinen luokka: Cardiovascular Agent

Farmakologiset Luokka: angiotensiini II -reseptorin antagonisti

Candesartan käytetään myös sydämen vajaatoiminnan hoitoon aikuisilla ja vähentää määrää sairaalakäyntejä sydänvaivoihin.

Kandesartaani on angiotensiini II -reseptorin salpaaja (ARB). Se toimii estämällä toimintaa aineen kehossa, joka aiheuttaa verisuonten supistumista. Tämän seurauksena, kandesartaani rentouttaa verisuonia. Tämä alentaa verenpainetta ja lisää verta ja happea sydämeen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Atacand

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta kandesartaani verenpaineen hoitoon lapsilla 1-16 vuotta vanhoja.

Käytä Kandesartaania verenpaineen hoitoon vastasyntyneillä ja vauvoilla jopa 1 vuoden ikäisille ei suositella.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille kandesartaani sydämen vajaatoiminnan hoitoon lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta kandesartaani vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia kandesartaanin kuin nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue tiedot huolellisesti ja varmista, että ymmärrät sen ennen tämän lääkkeen. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Sen lisäksi, että tämän lääkkeen käytöstä, hoitoa korkean verenpaineen voi sisältää painonhallintaan ja muutokset tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia (suolaa). Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään merkkejä ongelma. Itse asiassa monet saattavat tuntea normaalia. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Muista, että tämä lääke ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Sinun tulee jatkaa sitä ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvaus tai munuaissairaus.

Tämä lääke on myös toimii parhaiten, kun on olemassa jatkuva määrä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset samaan aikaan joka päivä.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa.

Jos lapsi ei pysty nielemään tabletteja, suullinen neste voidaan antaa. Kysy lääkäriltä tai apteekista tästä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö Atacand

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Käytä sekoitettu oraaliliuos 30 vuorokauden kuluttua pullon avaamisesta. Ei saa jäätyä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Atacandia

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa myös esiintyä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta tai jos olet ollut ottaen diureetti (veden pillereiden). Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys. Jos tunnet huimausta, makuulle niin et heikottaa. Sitten istua hetken ennen pysyvän estää huimausta palaamasta.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi sairastuu hoidon aikana, varsinkin on vaikea tai jatkuva pahoinvointi, oksentelu tai ripuli. Nämä olosuhteet voivat aiheuttaa voit menettää liikaa vettä tai suolaa ja saattaa johtaa alhaiseen verenpaineeseen. Voit myös menettää vettä hikoilu, joten juoda runsaasti vettä harjoituksen aikana tai lämpimässä säässä.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärille tai hammaslääkärille vastuussa, että käytät tätä lääkettä.

Kysy lääkäriltä ennen kuin käytät lääkkeitä, ravintolisiä tai suolan korvikkeita, jotka sisältävät kaliumia.

Musta potilailla voi olla pienempi vastaus verenpainetta alentava vaikutus kandesartaanin.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tähän sisältyy erityisesti reseptiä tai nonprescription (over-the-counter) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, sillä ne voivat osaltaan vaikuttaa verenpainetta.

Atacand Side Effects

Atacand (kandesartaani)

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi, atenololi, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartaani, enalapriili

Sydämen vajaatoiminta lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, furosemidi, karvediloli, Lasix, varfariini, digoksiini, Norvasc, diltiatseemi, Coreg, spironolaktoni