atralin geeli: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Atralin?

Atralin Gel 0,05% käytetään paikalliseen hoitoon akne vulgaris. Renova merkki tretinoiinia käytetään vähentämään ulkonäkö hienoja ryppyjä ja kirjava ihon värin, ja tehdä karkea kasvojen iho tuntuu tasaisempia.

Atralin voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Vältä altistumista auringonvalolle tai keinotekoiselle UV-säteilylle (valohoitolampuille ja solariumia). Atralin voi ihosi herkempiä auringonvalolle ja auringon voi aiheuttaa. Käytä aurinkovoidetta (vähintään SPF 15) ja suojavaatteita, jos on pois auringossa. Vältä Atralin silmiin, suuhun, ja nenä, tai huulet. Jos se saa mihinkään näistä alueista, huuhtele vedellä. Älä käytä Atralin palaneella, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho. Myös välttää käyttämällä tätä lääkitystä haavoja tai alueita ekseema. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen Atralin.

Tärkeää tietoa

Käytä tätä lääkitystä yhtä monta päivää kuin se on määrätty sinulle, vaikka luulet se ei toimi. Se voi kestää viikkoja tai kuukausia käytön ennen huomaat parannusta ihoa. Jos käytät Atralin hoitoon akne, olosi voi hieman huonompi lyhyen aikaa, kun alat käyttää lääkettä. Soita lääkärillesi, jos ihon ärsytystä kehittyy vaikeaksi tai jos akne ei parane kuluessa 8-12 viikkoa.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääketieteen etiketissä ja pakkauksessa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat noin kaikki sairaudet, allergiat, ja kaikki lääkkeet käytät.

Sinun ei tule käyttää Atralin jos olet allerginen tretinoiinille.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Atralin vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Ennen Atralin

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Ei tiedetä, onko tretinoiinia ajankohtainen joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Älä ottaa suuhun. Atralin on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla. Älä käytä tätä lääkettä avoimiin haavoihin tai Sunburned, windburned, kuiva, halkeilevat tai ärtynyt iho.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Pese kädet ennen ja jälkeen soveltamisen Atralin. Pese iho miedolla, ei-lääkesaippua ja kuivaa ihoa hellävaraisesti. Levitä kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa.

Purista pieni määrä geeliä (noin herneen) päälle sormenpäällä. Levitä Atralin Gel käyttäen ohut kerros kattaa koko alueella. Tasoita geeli ihoon.

Älä laita Atralin Gel, lähellä suutasi, silmät, kulmien nenän, tai avohaavoja. Levitä geeli pois näiltä alueilta tehdessään geeli ihoon.

Älä käytä enemmän Atralin Gel kuin lääkäri on määrännyt. Älä käytä geeliä useammin kuin lääkäri on määrännyt. Liian suuri geeli voi ärsyttää tai lisätä ärsytystä ihoa, ja anna nopeammin tai parempia tuloksia.

Et ehkä näe parannusta heti. Atralin geeli voi toimia paremmin joillekin potilaille kuin toisille.

Älä pese käsitelty alueella vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen Atralin. Vältä muita ihonhoitotuotteita hoidetulla alueella vähintään 1 tunti hakemuksesta.

Atralin tulisi käyttää osana täydellistä ihonhoito-ohjelma, joka sisältää välttäminen auringonvaloa ja käyttämällä tehokasta aurinkovoidetta ja suojavaatetusta.

Käytä tätä lääkitystä koko määrätyn ajan, vaikka luulet se ei toimi.

Se voi kestää useita viikkoja, ennen kuin huomaat parannusta ihoa. Pitää käyttää lääkitystä ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireesi eivät parane. Jos käytät Atralin hoitoon akne, olosi voi hieman huonompi lyhyen aikaa, kun alat käyttää lääkettä.

Soita lääkärillesi, jos ihon ärsytystä kehittyy vaikeaksi tai jos akne ei parane kuluessa 8-12 viikkoa.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta. Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun se ei ole käytössä.

Atralin geeli on syttyvää. Älä käytä kuumuudelle tai avotulesta. Älä tupakoi, kunnes geeli on täysin kuivunut ihoon.

Käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten käytän Atralin?

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Atralin voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona, jopa pilvinen päivä.

Vältä tätä lääkitystä silmiin, nenään, suuhun tai rypyt nenän.

Vältä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat, shampoot, tai ihon puhdistus, hiusten värjäys tai pysyvä kemikaaleja, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja, tai ihon tuotteita alkoholilla, mausteita, supistavat aineet, tai kalkkia.

Vältä muita lääkkeitä alueille kohtelet kanssa Atralin ellei lääkäri määrää.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Atralin: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Atralin ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

vaikea polttaa, pistelyä tai ärsytystä käsitellyn ihon

vakava punoitus, turvotus, rakkuloita, kuorinta, tai viimeistelyn

Iho voi olla herkempiä ääri kuten kylmä ja tuuli kun lääkkeen käyttämisen.

Yhteinen Atralin haittavaikutuksia ovat

lievä lämpöä tai pistely, jossa lääkettä käytettiin; tai

värimuutoksia käsitellyn ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Älä käytä ihon tuotteita, jotka sisältävät bentsoyyliperoksidi, rikki, resorsinoli, tai salisyylihappoa, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Nämä tuotteet voivat aiheuttaa vakavaa ihoärsytystä jos käytetään Atralin.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta topikaalisesti tretinoiinia. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita.

Mitä pitäisi välttää?

7.08.2014-06-09, 01:21:34

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Atralin sivuvaikutuksia

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Photoaging Skin tretinoiinia ajankohtainen, Retin-A, Renova, Avita, Altinac, Tretin-X, Refissa

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Atralin?

Atralin (tretinoin ajankohtainen)