atselaiinihappo (paikallista reittiä) kuvaus ja tuotenimiä

Atselaiinihappo ajankohtainen kerma käytetään käsitellä lievää tai kohtalaista tulehtunut akne. Ajankohtaisista vaahto ja geeli hoidetaan lieviä tai kohtalaisia ​​ruusufinni. Akne, se toimii tappamalla bakteereita, jotka aiheuttavat aknea ja pitämällä ihon huokosiin puhdas.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, atselaiinihappo käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Geeli / hyytelö; Vaahto; Cream

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Atselaiinihappo ajankohtainen kerma 12-vuotiaat lapset ja vanhemmat. Turvallisuutta ja tehoa alle 12-vuotiailla ei ole osoitettu.

allergiat

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille atselaiinihapolle ajankohtainen vaahto tai geeli ei ole tehty lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

pediatrinen

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Atselaiinihappo ajankohtainen vanhuksilla.

geriatrinen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Muut vuorovaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

annostelu

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ihon tulla ärtynyt.

Vastaamaton annos

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suun tai emättimen. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois vedellä ja tarkistaa lääkäriltä heti.

Voit auttaa selvittämään akne tai ruusufinni kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko hoidon ajan. Älä unohda yhtään annosta.

Vältä alkoholittomat puhdistusaineita, tinktuurat ja astringents tai hankausaineita ja kuorinta agenttien kanssa vaahto tai geeli estää ylimääräistä ihon ärsytystä.

Vaahto on syttyvää. Vältä tulipalo, liekki, ja tupakointi kun sovelletaan lääketieteessä ja heti sitä sovelletaan.

Jos haluat käyttää kerma, vaahto tai geeli

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

varastointi

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä säilytä vaahtopullon yli 49 ° astetta C (120 ° F). Älä säkissä reikiä purkkiin tai heittää tuleen, vaikka tölkki on tyhjä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 8 viikkoa sen jälkeen, kun käytät sitä ensimmäistä kertaa.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varten ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Jos akne ei parane 4 viikon kuluessa, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Jos ruusufinni ei parane 12 viikon kuluessa, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Hypopigmentaatiota voi ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos iho väri on vaaleampi käsitellyn alueilla, varsinkin jos sinulla on tumma iho.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, polttava, kuivuminen, punoitus, hilseily, kirvely, turvotus tai ärsytys iholla.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.