atselastiinia ja flutikasoni (nenän kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsen säännöllisiä käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinä tai lapsesi tulee jatkaa sitä.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia nenästä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on veristä limaa, haavaumat sisällä nenä, selittämätön verenvuoto nenästä, tai viheltävä ääni, kun hengität, kun käytät tätä lääkettä.

Saatat saada infektioita helpommin, kun käytät tätä lääkettä. Vältä ihmisten ympärillä, jotka ovat sairaita tai joilla infektiot, kuten vesirokkoa tai tuhkarokkoa tai jos et ole koskaan ollut näitä infektioita. Tämä on erityisen tärkeää lasten. Kerro lääkärille heti, jos uskot ollut alttiina vesirokkoa tai tuhkarokkoa.

Tämä lääke voi aiheuttaa sammas (eräänlainen sieni-infektio) nenän tai kurkun. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on valkoisia laikkuja kurkussa, tai kipua kun syö tai niellä.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta silmät tarkastaa silmälääkäri.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä.

Tämä lääke voi lisätä riskiä, ​​joilla on lisämunuaisten joka on vähemmän aktiivinen kuin normaalisti. Lisämunuaisen tekee steroideja kehosta. Tämä on todennäköisempää, että ihmiset, jotka käyttävät steroideja pitkään tai käytä suuria annoksia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on jokin seuraavista oireista: tummuminen ihoa, ripuli, huimaus, pyörtyminen, ruokahaluttomuus, masennuksen, pahoinvointi, ihottuma, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai oksentelua.

Tämä lääke voi aiheuttaa lasten kasvun normaalia hitaammin. Tämä aiheuttaisi lapsi ei lihoa tai saada pitempi. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet lapsesi ei kasva kunnolla tai jos sinulla on kysyttävää tästä.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärin tai hammaslääkärin ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.