atsitromysiiniä (oftalmiset reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Atsitromysiini oftalminen (silmä) liuosta käytetään infektioiden hoitoon silmän, kuten bakteerien sidekalvontulehdus. Atsitromysiini kuuluu lääkeryhmään makrolidiantibioottien. Se toimii tappamalla bakteereita, jotka aiheuttavat sidekalvontulehdus.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Azasite® lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla alle 1-vuotiaille.

Ratkaisu

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Azasite® vanhuksilla.

allergiat

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

pediatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

geriatrinen

Lääkäri kertoo, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää ja kuinka usein. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt. Tämä lääke ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

annostelu

Jos haluat käyttää silmätippoja

Vastaamaton annos

Auttaa selvittämään oman silmätulehdus kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko hoidon ajan, vaikka oireet hävisivät ja vaikka tunnet paremmin muutaman ensimmäisen annoksen. Infektio ei ehkä ole selvittää, jos lopetat hoidon liian aikaisin. Älä unohda yhtään annosta.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Säilytä avaamaton pullo jääkaapissa. Ei saa jäätyä. Kun lääke on avattu, voit tallentaa sen jääkaappiin tai suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta, ja suora valo enintään 14 päivää.

Kysy lääkäriltä miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 14 päivän jälkeen.

Jos silmätulehdus ei parane muutamassa päivässä, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheyttä, hengenahdistusta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen tätä lääkettä.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, punainen ihomuutoksia, vaikea akne tai ihottuma; haavaumat tai haavaumia iholla tai kuumetta tai vilunväristyksiä kun käyttävät tätä lääkettä.

Älä piilolinssejä, kun käytät tätä lääkettä välttääkseen silmien ärsytystä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.