Autismi diagnoosi aikuisille

Getting autismidiagnoosia (myös Aspergerin oireyhtymä) voi olla todella myönteinen askel. Monet aikuiset sanovat niiden diagnosointi on auttanut ymmärtämään, miksi he pitävät tiettyjä asioita vaikeaksi, ja myös miksi ne ovat erityisen hyviä asioita.

Ottaa diagnoosi myös tarkoittaa, että voit saada helpommin tukea ja etuja. Kuitenkin prosessi saada diagnoosi voi olla vaikea aikuisille.

Tavallinen tapa saada muodollinen diagnoosi on mennä lääkärille ja pyydä lähete psykiatrin tai kliininen psykologi, mieluiten yhdessä kokemusta diagnosoinnissa autismi.

Tässä muutamia vinkkejä The National Autistinen Society (NAS) esittelyvälineisiin sinun tapauksessa niin, että lääkäri voi nähdä, miksi voi olla autismi, ja miksi joiden diagnoosi on hyödyllinen.

Jos epäilet autismi

Kun vierailevat lääkäriin ja neuvoteltava autismi, varmista, että tämä on ainoa asia näet lääkäriltä. Jos yrität pudottaa kuulemisen toisesta aiheesta, ne eivät voi käsitellä sitä täysin. Hyvä tapa tuoda esille aiheen on mainita, että olet lukenut noin autismi tai Aspergerin oireyhtymä, tai että olet ollut yhteydessä NAS.

Autismin kirjoon (välillä oireista autististen ovat) on hyvin laaja, ja kaksi ihmistä, joilla tila voi olla hyvin erilaisia ​​oireita tai piirteistä. Useimmat autististen ovat vaikeudet jäljempänä.

Autististen on vaikea käyttää ja ymmärtää sanallista ja sanatonta kieltä, kuten eleet, ilmeet ja äänensävy sekä vitsejä ja sarkasmia. Jotkut ihmiset, joilla on edellytys voisi puhu tai olla melko rajallinen puhetta. Ne voivat ymmärtää, mitä ihmiset sanovat heille, vaan mieluummin käyttää vaihtoehtoisia viestintävälineitä, kuten viittomakieltä.

Autististen on vaikeuksia tunnistaa ja ymmärtää ihmisten tunteita ja hallita omaa. Ne voivat esimerkiksi seistä liian lähellä toisen henkilön, mieluummin olla yksin, käyttäytyvät sopimattomasti ja saa pyytää mukavuutta muista ihmisistä. Tämä voi tehdä vaikeaksi heitä tekemään ystäviä.

Ne, joilla on autismi on vaikea ymmärtää ja ennustamisen muiden ihmisten aikomuksia ja käyttäytymistä, ja kuvittelemisen tilanteita, jotka ovat ulkopuolella oman rutiinia. Tämä voi tarkoittaa he suorittavat kapea, toistuvia monenlaista toimintaa. Puute sosiaalisen mielikuvituksen ei pidä sekoittaa mielikuvituksen puute. Monet autististen ovat erittäin luova.

Jos lääkäri on eri mieltä perustelunne, kysy miksi. Jos et viihtyvät keskustella heidän päätöksensä siellä ja sitten, pyydä toinen tapaaminen puhua sen kautta.

Miksi sinun on ehkä autismi diagnoosi

Diagnoosi aikuisiässä voi olla etuja ja haittoja. Jotkut ihmiset ovat tyytyväisiä itsestään diagnoosin ja päättää olla pyytämättä muodollinen. Niille, jotka eivät halua diagnoosi on useita etuja, mukaan NAS. Nämä sisältävät

Autististen ovat usein tienneet jo pitkään, että niillä on erityisiä vaikeuksia, mutta eivät ole pystyneet selittämään niitä. Ne voivat olla jopa misdiagnosed. Luja diagnoosi voi olla helpotus, koska se tarkoittaa, että he voivat oppia niiden kunto ja ymmärtää ensimmäistä kertaa, miksi niillä on vaikeuksia.

Monet ihmiset kärsivät jatkuvasti väärin. Kun ihmiset lähelle ymmärrät miksi löytämään tiettyjä asioita vaikeaksi, se on paljon helpompi eläytyä.

Kun diagnoosi on annettu, voit käyttää autismin erityispalveluja. Lue lisää autismin aikuisiässä.

NAS sivusto on erilaisia ​​diagnoosin tietoa, joka voi auttaa ymmärtämään kunnossa.

Pidät ehkä myös ladata niiden opas Mitä seuraavaksi? aikuisille, jotka ovat jo diagnosoitu autismi.

08/05 /

08/05 /

Miljoonat ihmiset ovat jo vapaa “keski-iän MOT”. Selville, miksi tämä terveystarkastus on niin tärkeä

Tutustu hyperakusia, siedä ääniä, jotka eivät ole ongelma useimmille muille ihmisille

Autismikirjon häiriö: Graeme tarina

Kahdeksan Moodzone henkisen hyvinvoinnin Äänioppaat suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään paremmin ongelmia voi olla edessään elämässäsi

Lue, miten saada autismi diagnoosin, plus lisää kotiapulainen ja ihmisten kokemuksia sairauden kanssa elämisestä

Jos tarvitset huolehtiva neuvoja kiire, voit soittaa Omaishoitajat Suoraan ilmaiseksi 0300 123 1053, tai lue lisää puhelinpalvelu

Your Health Check

hyperakusia

Vapaa audio oppaita parantaa mielialaa

Eläminen autismi

Hoivatyöntekijät Direct puhelinpalvelu