Autismi diagnoosi lapsille

Autismi voidaan yleensä diagnosoidaan lapsilla noin kaksivuotiaana.

Monissa tapauksissa, ammatillinen terveydenhuollon työntekijöiden voi paikalla merkkejä autismi normaalin lapsuuden terveystarkastukset, ja tämä voi johtaa lapsen ollessa virallisesti diagnosoitu.

Jos luulet lapsesi on autismi, käänny lääkärin viitata ne konsultin tai diagnostinen joukkueen kanssa hyvä käsitys kunnossa.

Kansallinen Autistinen Society (NAS) on johtava UK hyväntekeväisyysjärjestön autististen. Se tarjoaa neuvoja ja tukea niille, joilla niiden kunto, ja heidän läheisilleen.

Jos vaikeuksia saada lähetteen lapselle, on vakuuttava ja pysyviä voi auttaa. Seuraavat vihjeet voivat olla hyödyllisiä

Ei voi olla monia eri lääkäriä ja terveydenhuollon ammattilaisten mukana diagnosoinnissa autismi. Nämä ovat yleensä psykiatrit, kliininen psykologi ja lapsille, lastenlääkärit.

Joissakin tapauksissa monialaisia ​​käsittää eri terveydenhuollon ammattilaiset voivat olla mukana diagnosoinnissa autismi. On tärkeää varmistaa, kuka näkee lapsella on hyvä tuntemus autismi.

Soita NAS Autism Helpline on 0808 800 4104 on luettelo lääkäreitä ja diagnostisten joukkueet, jotka ovat erikoistuneet autismi.

Monet autististen ja heidän perheensä, hyötyvät virallisesti diagnoosi.

Ottaa selitystä ongelmiin henkilö voi kokenut useita vuosia voi tuoda helpotuksen tunteen sekä maalaamalla ja heidän vanhempansa, etenkin niille, jotka ovat enemmän pystyy ääripäässä. Se voi myös auttaa heitä saamaan sopivimman hoidon ja tuen.

Eläminen autismi

Lue lisää siitä, miksi autismin pitäisi diagnosoitu.

NAS sivusto on valikoima diagnoosin tietoa ja neuvontaa, johon kuuluu miten selviytyä diagnoosi ja sen vaikutus perheille.

08/05 /

08/05 /

Puhuminen lapselle heidän autismi

Lue, miten saada autismi diagnoosin, plus lisää kotiapulainen ja ihmisten kokemuksia sairauden kanssa elämisestä

Dr gloria Dura-Vilà selittää, miksi on tärkeää, että lapsi oppivat autismi diagnoosi vanhemman turvallisessa ympäristössä

Tiedot lasten terveyden, kuten terveellinen ruokavalio, kunto, sukupuoli koulutus ja tentti stressiä

Vanhempana tai huoltajana jonkun autismi, saatat hyötyä pääsemästä apua itse

 6-15

Huolehtiminen joku autismi