autismi harhaluuloja

Olipa koulussa, työssä tai sosiaalisissa ympäristöissä, autististen ovat usein väärin.

He kärsivät usein syrjinnän, suvaitsemattomuuden ja eristäminen, jolloin monet tunne ulkopuolelle arjen yhteiskunnassa.

Yrittäessään ymmärtää syitä tähän, National Autistinen Society (NAS) tilasi tutkimuksen tietoisuuden taso ja ymmärrystä autismin keskuudessa. Se julkaisi raportin havainnoistaan ​​kesäkuussa 2007.

Kaiken kaikkiaan tutkimus osoittaa, että tietoisuus autismi on korkea, mutta siellä on ymmärryksen puute siitä, mitä se todella tarkoittaa elää kunnossa. Tällä on kielteinen vaikutus autististen ja heidän perheilleen.

Tutkimus osoittaa myös, että ihmiset ajattelevat enemmän positiivisesti kun he tietävät henkilö on autismi. Kuitenkin on olemassa merkittävä kuilu nämä hyvät aikomukset ja todellisuuden kokeneet ihmiset kanssa elämisestä.

Tärkeimmät havainnot Tutkimuksen esitetty yhteenvetona alla.

Vastanneista, 92% oli kuullut autismin, mutta paljon vähemmän oli kuullut Aspergerin oireyhtymä (vain 48%). Aspergerin oireyhtymä on useimmiten piilotettu vamma, eli se on vaikea sanoa, onko joku on ehto niiden ulkoasun.

Vaikka on olemassa yhtäläisyyksiä autismi, ihmiset Aspergerin oireyhtymä on vähemmän ongelmia puhuminen ja ovat usein keskimääräistä tai keskimääräistä älykkyyttä. Ne eivät yleensä ole mukana oppimisvaikeuksia liittyy autismin, mutta voi liittyä erityisiä oppimisvaikeuksia. Näitä voivat olla dysleksia, dyspraksia, tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö (ADHD) tai epilepsia.

Kysyttiin, kuinka monta ihmistä he ajattelevat vaikuttaa autismi. Suurin osa (90%) ei tiedä, miten yleinen se on.

On yli puoli miljoonaa ihmistä autismin Britanniassa – vastaa 1 potilaalla 100.

Autismi: sosiaalisten tilanteiden

Monet ihmiset tunnistettu oikein joitakin keskeisiä ominaisuuksia autismi, kuten vaikeus kommunikoida, vaikea ystävystyä, rakkaus rutiini ja pakko käyttäytymistä.

Kuitenkin jotkut muut yhteisiä piirteitä, kuten selkeiden ja yksiselitteiset ohjeet, on melusta ja kosketuksen, ja univaikeudet, olivat vähemmän tunnettuja. 10% ihmisistä mielestä autismi ei ollut vamma.

Yli kolmannes vastaajista (39%) mielestä useimmat ihmiset autismin on erityisiä kykyjä, kuten matematiikassa tai taidetta. Itse asiassa on arvioitu, että vain 1 200 autistisia on erityisiä kykyjä.

Yli neljäsosa (27%) niistä, jotka olivat kuulleet edellytyksen erehtyneet luulemaan sitä eniten vaikuttaa lapsiin. Lapsen kanssa autismi kasvaa jopa olla aikuinen autismi.

Oli huomattavaa sekaannusta siitä autismi voidaan parantaa. Paljon vähemmän kuin puolet (vain 39%) olivat tietoisia, että ei ole olemassa parannuskeinoa. Tästä huolimatta pääsy oikeaan apua ja tukea voi parantaa ihmisten elämää on kunnossa.

“Poikani on autismi”

Edustava otos yli 2000 aikuista yli 16-vuotiaille kartoitettiin yli 175 sivustoja Englannissa, Walesissa, Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa. Raportissa, nimeltään “Think eri noin autismi”, voi katsella täällä.

08/05 /

08/05 /

Deborah Packenham poika, Johnny, on autismi. Hän puhuu hänen kokemuksensa huolehtiva hänelle.

Me rintakuva yhteinen myyttejä rokotteita, kuten miten voit ottaa vauvan uima ennen jabs

Myyttejä lasten rokotteita