autismin kirjon sairaus

Autismin kirjon on vakava hermoston sairaus, joka heikentää lapsen kykyä kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Se sisältää myös rajatulle toistuvia käyttäytymismalleja, etuja ja toimia. Nämä asiat aiheuttavat merkittävää heikentymistä sosiaalisissa, ammatillisissa ja muun toiminnan.

Autismin kirjon (ASD) on nyt määritelty American Psychiatric Association Diagnoosi ja Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5) yhtenä häiriö, joka sisältää häiriöitä, jotka olivat aiemmin pidetty erillinen – autismi, Aspergerin oireyhtymä, Hellerin tauti ja läpitunkevaa kehityshäiriöitä häiriö ei ole mainittu muualla.

oireet

Termi “spektri” in autismin kirjon viittaa monenlaisia ​​oireita ja vakavuutta. Vaikka termi “Aspergerin syndrooma” ei ole enää DSM, jotkut ihmiset silti käyttää termiä, joka on yleisesti ajatellaan olevan lievä lopussa autismin kirjon.

Ei vastaa hänen nimensä tai ilmeisesti kuulla teitä ajoittain; Kestää halailemaan ja pitämällä sekä näyttää suosivan pelaa yksin – perääntyy oman maailmassa; On huono katsekontakti ja puuttuu ilme; Ei puhu tai on viivästynyt puhe, tai se voi menettää edellinen kyky sanoa sanoja tai lauseita; Voi aloittaa keskustelun tai pitää yksi menee, tai voi vain aloittaa keskustelun tehdä pyyntöjä tai etiketti kohteita; Puhuu epänormaali ääni tai rytmi – voivat käyttää yksitoikkoinen ääni tai robotin kaltaisen puheen; Voi toistaa sanoja tai lauseita sanatarkasti, mutta ei ymmärrä, miten niitä käytetään; Ei näy ymmärtää yksinkertaisia ​​kysymyksiä tai suuntiin; Ei ilmaista tunteita tai tunteita ja näyttää tietämätön muiden tunteita; Ei osoita tai tuoda esineitä jakamaan kiinnostusta; Sopimattomasti lähestyy sosiaalista vuorovaikutusta olemalla passiivinen, aggressiivinen tai häiritsevä

Lasten määrä diagnosoitu autismin kirjon on nousussa. Se ei ole selvää, onko tämä johtuu paremmin havaitseminen ja raportointi tai todellinen kasvu tapausten määrä, tai molemmat.

Vaikka ei ole parannuskeinoa autismin kirjon, intensiivinen, varhainen hoito voi olla suuri ero elämää monien lasten.

Autismin kirjon vaikutuksia, miten lapsi näkee ja kavereidensa muiden kanssa, mikä aiheuttaa ongelmia keskeisillä kehitys – sosiaalinen vuorovaikutus, viestintä ja käyttäytyminen.

Suorittaa toistuvat liikkeet, kuten rocking, linkous tai käsin räpyttely, tai voi suorittaa toimintoja, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa, kuten pää-paukutti; Kehittää erityisiä rutiineja tai rituaaleja ja häiriintyy pienimmästäkin muutoksesta; Liikkuu jatkuvasti; Voi olla vastahakoinen tai uudistusvastaiseksi; On ongelmia koordinointiin tai on pariton liikkeen malleja, kuten kömpelyyttä tai kävely varpaissa, ja on outoa, jäykkä tai liioiteltuja kehon kieli; Voidaan kiehtoo objektin yksityiskohtaisia ​​tietoja, kuten spinning pyörät lelu auton, mutta ei ymmärrä “iso kuva” aihe; Voi olla epätavallisen herkkä valolle, ääni ja kosketus, mutta tietämätön kipua; Ei tee epäaito tai teeskentely pelata; T voivat jumiutua objektia tai toimintaa epänormaali intensiteetti tai keskittyä; Voi olla pariton ruokamieltymykset, kuten syöminen vain muutamia elintarvikkeita, tai syö vain elintarvikkeita, joilla on tietty rakenne

Jotkut lapset merkkejä ASD varhaislapsuudessa. Muut lapset voivat kehittyä normaalisti ensimmäisten kuukausien tai vuosien elämän, mutta sitten yhtäkkiä vedetään tai aggressiivisia tai menetä kielitaitoa he ovat jo hankittu.

Ei vastaa hymyillen tai onnellinen ilme 6 kuukaudella; Ei jäljitellä ääniä tai ilmeet 9 kuukautta Ei leperrellä tai kujertaa 12 kuukaudella; Ei ele – kuten kohta tai aalto – 14 kuukauden aikana; Ei sano yksittäisiä sanoja 16 kuukauden aikana; Ei toista “teeskentely” tai teeskennellä 18 kuukaudella; Ei sano kahden sanan lauseita 24 kuukaudella; Menettää aiemmin hankitun kielen tai sosiaalisia taitoja iässä tahansa

syyt

Jokainen lapsi ASD on todennäköisesti ainutlaatuinen käyttäytymismalli ja taso vakavuus – alhaisesta toiminnasta korkeaan toimintaan. Vakavuus perustuu sosiaaliseen viestintään heikentymisestä rajoittavia ja toistuvia käyttäytymismalleja, sekä miten nämä vaikuttavat toimintakykyyn.

Koska ainutlaatuinen sekoitus oireiden esitetään kunkin lapsen, vakavuusasteen voi joskus olla vaikea määrittää. Kuitenkin alueella (spektri) oireita, alla on muutamia yhteisiä ASD toimia ja käyttäytymistä.

Useimmat lapset ASD ovat hitaita saada tietoa tai taitoja, ja jotkut ovat merkkejä normaalia alhaisempi älykkyys. Muut lapset ASD on normaali tai korkea älykkyys – he oppivat nopeasti, mutta on vaikea kommunikoida ja soveltamalla mitä he tietävät jokapäiväisessä elämässä ja sopeutuminen sosiaalisia tilanteita. Pieni määrä lasten ASD ovat oppineet – ne ovat poikkeuksellisia taitoja tietyllä alueella, kuten taide, matematiikka tai musiikkia.

Koska ne kypsyvät, jotkut lapset ASD entistä useammin ryhtyneet muiden kanssa ja näyttää vähemmän häiriöitä käyttäytymistä. Jotkut, yleensä ne, joilla on vähiten vakavia ongelmia, lopulta voi johtaa normaalia tai lähes normaalia elämää. Toiset kuitenkin edelleen on vaikeuksia kielen tai sosiaalisia taitoja, ja teini-iässä voi tuoda huonompi käyttäytymisongelmia.

Vauvat kehittyvät omaa tahtiin, ja monet eivät noudata tarkkaa aikajanoja esiintyy joissakin vanhemmuuden kirjoja. Mutta lasten autismin kirjon yleensä näytä merkkejä viivästyneen kehityksen ensimmäisen vuoden.

Riskitekijät

Jos epäilet, että lapsi voi olla ASD, keskustella koskee lääkärisi kanssa. Liittyviä oireita ASD voidaan myös yhdistää muihin kehityshäiriöitä. Aikaisempi että hoito aloitetaan, sitä tehokkaampaa se on.

Geneettinen ongelmia. Useat eri geenit näyttävät olevan mukana autismin kirjon. Joillekin lapsille, autismin kirjon voi liittyä geneettinen sairaus, kuten Rettin syndrooma tai hauras X-oireyhtymä. Toisille geneettiset muutokset voivat tehdä lapsen alttiimpi autismin kirjon tai luo ympäristön riskitekijöitä. Vielä muut geenit voivat vaikuttaa aivojen kehitykseen tai siten, että aivosolujen kommunikoida, tai se voi määritellä oireiden vakavuuden. Jotkin geneettiset ongelmat näyttävät olla perinnöllinen, kun taas toiset tapahtua spontaanisti .; Ympäristötekijät. Tutkijat tarkastelevat parhaillaan, onko sellaisia ​​tekijöitä kuten virusinfektiot, raskauteen tai ilmansaasteita osansa syntyyn autismin kirjon.

Valmistautuminen varaamiseksi

Lääkäri voi suositella kehityshäiriöitä testejä tunnistaa, jos lapsella on viivästynyt kognitiivinen, kielen ja sosiaalisten taitojen, jos lapsesi

Lapsesi sukupuoli. Pojat ovat noin neljä kertaa todennäköisemmin kehittää ASD kuin tytöt .; Perhehistoria. Perheet, joilla on yksi lapsi ASD on lisääntynyt riski saada toisen lapsen kanssa häiriö. Se ei myöskään ole harvinaista vanhempien tai sukulaisten lapsen ASD mukaan vain vähäisiä ongelmia sosiaalisia tai viestintätaidot itse tai harjoittaa tiettyjä käyttäytymismalleja tyypillistä ASD .; Muut häiriöt. Lasten kanssa tiettyjä sairauksia on normaalia suurempi riski ASD tai ASD kaltaisia ​​oireita. Esimerkkejä näistä edellytyksistä ovat hauraat X-oireyhtymä, perinnöllinen sairaus, joka aiheuttaa henkinen ongelmia, mukuloita tauti, tila, jossa hyvänlaatuisia kasvaimia kehittyy aivoissa, neurologinen häiriö Touretten oireyhtymä, ja Rettin oireyhtymä, geneettinen sairaus esiintyy lähes yksinomaan tytöillä, joka aiheuttaa hidastaa pään kasvun, kehitysvammaisuus ja menetys määrätietoinen kädellä .; Erittäin keskosten. Syntyneiden ennen 26. raskausviikon voi olla suurempi riski ASD .; Vanhempien iät. Saattaa myös olla yhteys syntyneiden lasten vanhemmille vanhemmille ja ASD, mutta lisää tutkimusta on tarpeen vahvistaa tätä linkkiä.

Autismin kirjon ei yksittäinen tunnettu syy. Monimutkaisuuden vuoksi häiriö, ja se, että oireet ja vakavuus vaihtelee, on luultavasti monia syitä. Sekä genetiikan ja ympäristö voi olla merkitystä.

Tuo lista mitään lääkkeitä, kuten vitamiineja, yrttejä ja over-the-counter lääkkeitä lapsesi käyttää, ja niiden annostukset .; Tee lista kaikista muutoksista, joita te ja muut huomannut lapsesi käytös .; Tuo muistiinpanoja huomautuksia muista aikuisten ja huoltajille, kuten lastenvahdit, sukulaiset ja opettajat. Jos lapsi on arvioitu varhaisen puuttumisen tai koulun ohjelmaa, jotta tämä arviointi .; Tuo kirjaa kehityshäiriöitä virstanpylväitä lapselle, kuten vauva kirja, jos sellainen on .; Tuo video lapsesi epätavallista käyttäytymistä tai liikkeitä, jos sellainen on .; Yritä muistaa, kun muut lapset alkoi puhua ja päästä kehityshäiriöitä virstanpylväitä, jos lapsella on sisaruksia, ja jakaa nämä tiedot lääkärin .; Valmistaudu kuvailemaan, miten lapsi pelaa ja vuorovaikutuksessa muiden lasten, sisarusten ja vanhempien .; Tuo perheenjäsen tai ystävä mukaasi, jos mahdollista, auttaa muistamaan tietoa ja henkistä tukea.

Testit ja diagnoosi

Yksi suurimmista ristiriitoja autismin kirjon keskittyy onko välillä on yhteys ASD ja tietyt lasten rokotteiden, erityisesti tuhkarokko-sikotauti-vihurirokko (MMR) rokotteen. Laajasta tutkimustyöstä huolimatta ei ole luotettavaa tutkimus on osoittanut yhteyden ASD ja tuhkarokko.

Välttäminen lapsuuden rokotuksia voidaan sijoittaa lapsi vaarassa kiinni ja levittää vakavia sairauksia, kuten hinkuyskä (pertussis), tuhkarokko tai sikotauti.

Miksi luulet minun lapsi ei (tai ei) ole ASD ?; Onko tapa vahvistaa diagnoosin ?; Jos lapseni ei ole ASD, on olemassa tapa kertoa, miten vaikea se on ?; Mitä muutoksia voin odottaa minun lapsi ajan ?; Millainen erityisen hoitoja tai hoitoa eivät lasten ASD tarvitsevat ?; Kuinka paljon ja minkälaisia ​​säännöllisten sairaanhoidon lapseni tarvitsee ?; Millaista tukea on saatavilla lasten perheiden ASD ?; Miten voin oppia lisää ASD?

Autismin kirjon vaikuttaa lapsiin kaikkien rotujen ja kansallisuuksien, mutta tietyt tekijät lisäävät lapsen riskiä. Ne sisältävät

Mitä erityisiä käyttäytymistä kehotetaan vierailla tänään ?; Milloin ensin huomannut näitä oireita lapsesi? Ovatko muut huomanneet merkkejä ?; Ovatko nämä ongelmat ollut jatkuvaa tai satunnaista ?; Onko lapsellasi muita oireita, jotka saattavat tuntua liity ASD, kuten vatsavaivoja ?; Onko mitään näyttävät parantaa lapsen oireiden ?; Mitä, jos mitään, ilmeisesti pahentaa lapsesi oireet ?; Milloin lapsi ensimmäinen indeksoi? Kävellä? Sano hänen ensimmäinen sana ?; Onko lapsellasi viivästynyt puheen ?; Mitkä ovat lapsesi suosikki toimintaa? Onko yksi, että hän suosii ?; Miten lapsesi vuorovaikutuksessa teitä, sisarukset ja muut lapset? Onko lapsi osoittaa kiinnostusta muiden silmiin, hymyile tai haluavat pelata muiden kanssa ?; Oletko huomannut muutoksen lapsen tasoa turhautumista sosiaalisissa ympäristöissä ?; Onko lapsellasi on suvussa ASD, kielen viive, Rettin oireyhtymä, pakko-oireinen häiriö, tai ahdistusta tai muita mielialahäiriöitä?

Lapsesi terveydenhuollon tarjoaja etsii kehitysongelmat säännöllisin tarkistuksia.

Valmistautua lapsesi nimittämistä

Tarkkaile lapsesi ja kysyä miten lapsen sosiaalinen vuorovaikutus, viestintätaidot ja käytös ovat kehittyneet ja muuttuneet ajan kuluessa; Anna lapselle testit kattaa puheen, kielen, kehitystasoon ja sosiaalisten ja käyttäytymiseen kysymyksiä; Esitä jäsennelty sosiaali- ja viestinnän vuorovaikutusta lapselle ja pisteet suorituskyky; Myös muut asiantuntijat määritettäessä diagnoosi; Suosittele geenitestien tunnistaa, onko lapsella on geneettinen sairaus, kuten hauras X-oireyhtymä

Hoidot ja huumeet

Tee lista kysymyksiä jotka haluat kysyä lapsesi lääkäriin. Kysymykset saattavat kuulua

Sosiaalinen ja emotionaalinen antaa ja ottaa sosiaalisissa ympäristöissä – esimerkiksi kyvyttömyys harjoittaa normaalia back-ja edestakaisin keskustelu, alentunut kyky jakaa kokemuksia tai tunteita muiden kanssa, tai ongelmia aloittamista tai vastaamalla sosiaalista vuorovaikutusta; Sanattoman viestinnän käyttäytymistä käyttää sosiaalisen vuorovaikutuksen – esim vaikeuksia käyttää tai ymmärtää sanatonta vihjeet ongelmat tekeminen katsekontakti, ongelmia käyttää ja ymmärtää kehon kieltä tai eleitä, tai täydellinen puuttuminen ilmeet; Kehittäminen, ylläpito ja ymmärtämisen suhteita – esimerkiksi vaikeus säätämällä käyttäytyminen sopivat erilaisten sosiaalisten tilanteiden, ongelmat jakaminen mielikuvitusta pelata tai ystävien tai kiinnostuksen puute toisten

Lisäkysymyksiä tahansa et ymmärrä jotain.

Lapsesi lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Ole valmis vastaamaan niihin varata aikaa käydä läpi kaikki kohdat haluat keskittyä. Lääkäri voi pyytää

Vaihtoehtoinen lääke

Lapsesi terveydenhuollon tarjoaja etsiä merkkejä kehityksen viivästymisestä säännöllisin tarkistuksia. Jos lapsella ilmenee oireita autismin kirjon, saat todennäköisesti kutsutaan asiantuntija, joka kohtelee lapsille ASD, kuten lapsi psykologi, lapsi neurologin tai kehitykseen lastenlääkäri, perusteelliseen kliiniseen arviointiin.

Koska ASD vaihtelee suuresti vakavuus, diagnoosin tekeminen voi olla vaikeaa. Ei ole erityistä lääketieteellistä testi määrittää häiriö. Sen sijaan erikoistunut ASD voi

Pariton vai toistuvia motorisia liikkeitä, käyttö esineiden tai puheen – esimerkiksi kehon rokkaavaa tai spinning, riviin leluja tai käännetään esineitä, matkien ääniä, tai toistamalla lauseita sanatarkasti ilman ymmärrystä niiden käytöstä; Pitäytyminen yksitoikkoisuus, jäykkä rutiineja, tai ritualized kuvioita sanallista tai sanatonta käyttäytymistä – esimerkiksi extreme tuskissa pieniä muutoksia odottaen toimintaa tai sanallinen vastauksia aina tehdä samalla tavalla, tai tarvitsematta ottaa samaa reittiä päivittäin; Osuudet esineitä tai aiheita, jotka ovat epänormaaleja intensiteetin, yksityiskohtia tai keskittyä – esimerkiksi tiukasti kiinni epätavallisia esineitä tai osia esineitä, liian rajallinen kapea kiinnostuksen kohteisiin, tai etuihin, jotka ovat liian usein toistuvat; Extra herkkyys tai herkkyyden puute aistiärsykkeisiin tai epätavallista kiinnostusta aistien ympäristötekijät – esimerkiksi näennäinen välinpitämättömyys kipua tai lämpötilan, kielteinen vastaus tiettyjä ääniä tai kuvioita, liiallinen haisi tai koskematta esineitä, tai visuaalinen kiehtovan valoja tai liike

Selviytyminen ja tuki

Merkkejä ASD esiintyvät usein varhaisessa kehitysvaiheessa, kun on ilmeisiä viiveitä kielitaito ja sosiaalinen vuorovaikutus. Varhainen diagnoosi ja interventio on erittäin hyödyllinen ja voi parantaa taitoa ja kielen kehitystä.

ennaltaehkäisy

Lapsesi diagnosoidaan autismin kirjon, hänen on täytettävä oire kriteerejä DSM (DSM-5), julkaissut American Psychiatric Association. Tämä käsikirja käyttää mielenterveys tarjoajien diagnosoida mielenterveyden edellytykset ja vakuutusyhtiöiden korvata hoitoon.

ASD sisältää ongelmat sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ja viestintätaidot sekä rajoitettu, toistuvia käyttäytymismalleja, etuja tai toimintoja, jotka aiheuttavat merkittävää heikentymistä sosiaalisissa, ammatillisissa tai muilla toimintaa.

Vastatakseen ASD kriteerit, lapsella on ongelmia useille tilanteita

Lue lisää autismin kirjon

Vastatakseen ASD kriteerit, lapsesi täytyy kokea ainakin kaksi näistä

Ei paranna olemassa autismin kirjon, eikä ole yksi koko sopii kaikille hoitoa. Valikoima koti-pohjainen ja koulu-pohjainen hoitoja ja interventioiden ASD voi olla ylivoimainen.

Lisää autismin kirjon

Hoidon tavoitteena on maksimoida lapsen kykyä toimia vähentämällä ASD oireita ja tukea kehitystä ja oppimista. Terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa tunnistamaan resursseja omalla alueella. Hoitovaihtoehdot voi sisältyä

Lasten kanssa autismin kirjon voi olla myös muita lääketieteellisiä kysymyksiä, kuten epilepsia, unihäiriöt, rajoitettu ruokamieltymykset tai vatsavaivoja. Kysy lapsesi lääkäriltä, ​​miten parhaiten hallita näitä ehtoja yhdessä.

Pidä kaikki lapsesi terveydenhuollon tarjoajat päivitetty mitään lääkkeitä ja ravintolisiä lapsesi käyttää. Jotkut lääkkeet ja lisäravinteet voivat olla vuorovaikutuksessa, mikä aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia.

Teens ja nuoret aikuiset ASD saattaa olla ongelmia kehon muutokset, lisääntynyt sosiaalista tietoisuutta ja siirtymiä. Henkilöt, joilla on ASD kokevat usein muita mielenterveyden häiriöt, kuten ahdistuneisuus ja masennus. Terveydenhuollon tarjoaja ja yhteisön asianajo ja palvelun organisaatiot voivat tarjota apua.

Koska autismin kirjon ei voida parantaa, monet vanhemmat etsiä vaihtoehtoisia ja täydentäviä hoitomuotoja, mutta nämä hoidot on vähän tai ei tutkimusta osoittaa, että ne ovat tehokkaita. Voisit, tahattomasti, vahvistavat kielteisiä piirteitä. Ja jotkut vaihtoehtoiset hoidot ovat potentiaalisesti vaarallisia.

Keskustele lapsesi lääkärin tieteellisestä todisteita mistään terapian, joka olet harkitsee lapsellesi. Esimerkkejä täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitoja sisältävät

Nostaa lapsen autismin kirjon häiriö voi olla fyysisesti uuvuttavaa ja henkisesti tyhjennys. Nämä ehdotukset voivat auttaa

Ei ole mitään keinoa estää autismin kirjon, mutta ASD voidaan hoitaa, ja lapset voivat parantaa kielen ja sosiaalisia taitoja. Lasten kanssa ASD tyypillisesti edelleen oppia ja kompensoida ongelmia koko elämänsä, mutta useimmat vaativat jatkossakin jonkin verran tukea.

Käyttäytyminen ja viestintä hoitoja. Monet ohjelmat käsitellä erilaisia ​​sosiaalisia, kielen ja käyttäytymiseen liittyvät vaikeudet ASD. Jotkin ohjelmat keskittyvät vähentämiseen ongelma käyttäytymistä ja opettaa uusia taitoja. Toiset keskittyä opettamiseen lapsille, miten toimia sosiaalisissa tilanteissa tai miten kommunikoida paremmin muiden kanssa. Vaikka lapset eivät aina selvitä ASD oireita, he voivat oppia toimimaan hyvin .; Educational hoitoja. Lasten kanssa ASD usein vastata hyvin erittäin jäsennelty opetusohjelmia. Onnistunut ohjelmat sisältävät usein asiantuntijatiimi ja erilaisia ​​toimintoja parantaa sosiaalisia taitoja, viestintä ja käyttäytyminen. Esikoulu lapsille, jotka saavat intensiivistä, yksilöllisiä hoidon avulla on usein hyvää kehitystä .; Family hoitoja. Vanhemmat ja muut perheenjäsenet voivat oppia pelaamaan ja olla vuorovaikutuksessa lapsensa tavalla, joka edistää sosiaaliset vuorovaikutustaidot, hallita ongelma käyttäytymistä, ja opettaa päivittäisen elämän ja kommunikointia .; Lääkehoito. Ei lääkitys voi parantaa ytimen merkkejä ASD, mutta tietyt lääkkeet voivat auttaa hallitsemaan oireita. Esimerkiksi masennuslääkkeet voidaan määrätä ahdistusta, ja antipsykoottisia lääkkeitä käytetään joskus vaikean käyttäytymisen ongelmia. Muita lääkkeitä voidaan määrätä, jos lapsi on hyperaktiivinen.

Jos lapsi on diagnosoitu autismin kirjon, keskustella asiantuntijoiden luomisesta hoitostrategia. Muista, että voit joutua kokeilemaan useita erilaisia ​​hoitoja ennen kuin löytää paras yhdistelmä hoitoja lapselle.

Creative hoitoja. Jotkut vanhemmat haluta täydentää koulutus- ja lääketieteellistä hoitoa kanssa taideterapia tai musiikkiterapia, joka keskittyy vähentämään lapsen kosketustunto tai äänen .; Sensory-pohjainen hoitoja. Nämä hoidot perustuu teoriaan, että ihmiset ASD on aistien käsittelyyn sairaus, joka aiheuttaa ongelmia sietää tai käsittely Aistitiedon, kuten kosketus, tasapaino ja kuulo. Terapeutit käyttävät harjat, purista leluja, trampoliinit ja muita materiaaleja edistää näiden aistien ja järjestää aistien järjestelmä. Aistinvarainen käsittely häiriö ei ole virallinen diagnoosi, ja on epäselvää, jos tämä on vielä ongelma kokeneet ihmiset, joilla ASD. Tutkimus ei ole osoittanut näiden hoitojen olevan tehokas, mutta se on mahdollista, ne voivat tarjota joitakin etuja, kun sitä käytetään yhdessä muiden hoitojen .; Erityisruokavaliot. Useat ruokavalio strategioita on ehdotettu mahdollisimman hoitoja ASD, mutta lisää tutkimusta tarvitaan, onko heillä mitään vaikutusta ASD oireita. Lisätietoja, puhua rekisteröity ravitsemusterapeutin kanssa asiantuntemusta ASD .; Kelaatiohoitoa. Tämä käsittely on mainittu poistaa elohopeaa ja muita raskasmetalleja kehosta. Kuitenkin on olemassa mitään tunnettua yhteys elohopea ja ASD. Kelaatiohoito ASD ei tue tutkimustuloksia ja voi olla hyvin vaarallista. Joissakin tapauksissa lapset hoidettiin kelaatiohoitoa ovat kuolleet .; Akupunktio. Tämä hoito on käytetty, jonka tavoitteena on parantaa ASD oireita. Kuitenkin tehokkuus akupunktion ASD ei tukenut tutkimusta.

1

Etsi joukko luotettu ammattilaisia. Sinun täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä oman lapsen kasvatukseen ja hoitoon. Joukkue, koordinoi terveydenhuollon tarjoaja, voi sisältää sosiaalityöntekijöiden perehtynyt autismi, opettajien ja terapeutit jotka voivat auttaa selittämään resurssit omalla alueella. Kysy jos joukkue sisältää kotelon johtaja tai palvelun koordinaattori, joka voi auttaa pääsy rahoituspalveluihin ja hallituksen ohjelmissa .; Ota aikaa itsellesi ja muut perheenjäsenet. Huolehtiminen lapsen ASD voi laittaa stressiä henkilökohtaisia ​​suhteita ja perheen. Välttämiseksi burnout, ottaa aikalisä rentoutua, liikunta tai nauttia suosikki toimintaa. Yritä ajoittaa yksi-on-one aikaa oman muiden lasten ja suunnitelman päivämäärän yön puolisosi tai kumppani – vaikka se on vain elokuvaa yhdessä kun lapset menevät nukkumaan .; Etsikää muita perheitä lasten kanssa ASD. Muut perheet kamppailevat haasteiden ASD saattaa olla hyödyllisiä neuvoja. Jotkut yhteisöt ovat tukiryhmiä vanhemmat ja sisarukset lasten ASD .; Tutustu häiriö. On olemassa monia myyttejä ja väärinkäsityksiä ASD. Oppiminen totuus voi auttaa paremmin ymmärtämään lapsen ja hänen yrittää kommunikoida. Ajan, saat todennäköisesti palkitaan näkemään lapsesi kasvaa ja oppia ja jopa kiintymyksen – hänen omalla tavallaan .; Pidä kirjaa vierailujen palveluntarjoajien kanssa. Lapsesi voi olla vierailuja, arvioinnit ja tapaamisia monet ihmiset osallistuvat hänen hoitoa. Pidä järjestäytynyt tiedot näiden kokousten ja raporttien avulla voit päättää hoitovaihtoehdoista ja seurata edistymistä .; Pysyä ajan tasalla uusien teknologioiden ja hoitojen. Tutkijat edelleen tutkia uusia lähestymistapoja auttaa lapsia kanssa ASD. Katso Centers for Disease Control and Prevention verkkosivuilla autismin kirjoon varten hyödyllisiä materiaaleja ja linkkejä resursseja.

)