autismin kirjon testejä ja diagnoosi

Diagnostiset kriteerit ASD

Heikentynyt sosiaalinen ja viestintätaidot

Lapsesi terveydenhuollon tarjoaja etsiä merkkejä kehityksen viivästymisestä säännöllisin tarkistuksia. Jos lapsella ilmenee oireita autismin kirjon, saat todennäköisesti kutsutaan asiantuntija, joka kohtelee lapsille ASD, kuten lapsi psykologi, lapsi neurologin tai kehitykseen lastenlääkäri, perusteelliseen kliiniseen arviointiin.

Rajoitettu, toistuvat käyttäytymismallit

Koska ASD vaihtelee suuresti vakavuus, diagnoosin tekeminen voi olla vaikeaa. Ei ole erityistä lääketieteellistä testi määrittää häiriö. Sen sijaan erikoistunut ASD voi

Merkkejä ASD esiintyvät usein varhaisessa kehitysvaiheessa, kun on ilmeisiä viiveitä kielitaito ja sosiaalinen vuorovaikutus. Varhainen diagnoosi ja interventio on erittäin hyödyllinen ja voi parantaa taitoa ja kielen kehitystä.

Lapsesi diagnosoidaan autismin kirjon, hänen on täytettävä oire kriteerejä DSM (DSM-5), julkaissut American Psychiatric Association. Tämä käsikirja käyttää mielenterveys tarjoajien diagnosoida mielenterveyden edellytykset ja vakuutusyhtiöiden korvata hoitoon.

ASD sisältää ongelmat sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ja viestintätaidot sekä rajoitettu, toistuvia käyttäytymismalleja, etuja tai toimintoja, jotka aiheuttavat merkittävää heikentymistä sosiaalisissa, ammatillisissa tai muilla toimintaa.

Vastatakseen ASD kriteerit, lapsella on ongelmia useille tilanteita

Vastatakseen ASD kriteerit, lapsesi täytyy kokea ainakin kaksi näistä