Axid: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mikä on Axid?

Axid hoidetaan haavaumia vatsassa ja suolistossa. Axid myös kohtelee närästystä ja syövyttävä ruokatorvitulehdus aiheuttamat refluksitauti (GERD), sairaus, jossa happo varmuuskopioi mahasta ruokatorveen.

Axid voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Sinun ei tule käyttää Axid jos olet allerginen Nizatidine tai vastaavia lääkkeitä kuten ranitidiini (Zantac), simetidiini (Tagamet), tai famotidiini (Pepcid).

Tärkeää tietoa

Ennen Axid, kerro lääkärille, jos sinulla on munuais- tai maksasairaus tai mahasyöpä tai muita ongelmia.

Vältä simetidiini (Tagamet), ranitidiini (Zantac), tai famotidiini (Pepcid) kun otat Axid, ellei lääkäri on määrännyt.

Axid voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joka voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas.

Axid voi olla vain osa koko ohjelman käsittely, joka sisältää myös muutoksia ruokavalioon tai elämäntapojen. Noudata lääkärin ohjeita erittäin tarkasti.

Ennen lääkkeen

Närästys sekoitetaan usein ensimmäiset oireet sydänkohtauksen. Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, jos on rintakipua tai raskas tunne, kipu leviää käsivarteen tai lapa, pahoinvointi, hikoilu, ja yleinen sairauden tunne.

Sinun ei tule käyttää Axid jos olet allerginen Nizatidine tai vastaavia lääkkeitä kuten ranitidiini (Zantac), simetidiini (Tagamet), tai famotidiini (Pepcid).

Närästys sekoitetaan usein ensimmäiset oireet sydänkohtauksen. Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, jos on rintakipua tai raskas tunne, kipu leviää käsivarteen tai lapa, pahoinvointi, hikoilu, ja yleinen sairauden tunne.

Voit varmistaa, että voit turvallisesti ottaa Axid, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin näistä ehdoista

mahasyöpä tai muita ongelmia.

Hallitus raskauden B-luokan Axid ei odoteta olevan haitallisia sikiölle. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Nitsatidiiniä voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää ottaen tämän lääkitystä. Älä anna Axid lapselle alle 12-vuotias ilman lääkärin määräyksestä.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Toteutettava Axid täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Mittaa neste lääketiede erityisellä annoksesta mittalusikka tai kuppi, ei tavallinen taulukko lusikka. Jos sinulla ei ole annoksesta mittalaite, pyydä apteekista yksi.

Vaikka useimmat haavat parantua 4 viikon kuluessa Axid hoitoa, se voi kestää jopa 8 ja 12 viikon lääkkeen käyttämisen ennen haava paranee. Parhaat tulokset, pitää käyttää lääkitystä ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärin kanssa, jos oireet eivät lievene 6 viikon hoidon jälkeen.

Axid voi aiheuttaa voit olla epätavallisia tuloksia tiettyjen lääketieteellisten kokeiden. Kerro mitään lääkäri, joka käsittelee voit, että käytät Axid.

Axid voi olla vain osa koko ohjelman käsittely, joka sisältää myös muutoksia ruokavalioon tai elämäntapojen. Noudata lääkärin ohjeita erittäin tarkasti.

Säilytä Axid huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä, ja valo. Heitä pois käyttämättömät Axid nestettä, joka on yli 30 päivää.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus oireet voivat olla näön hämärtyminen, vetistä silmät, kuolaaminen, pahoinvointi, oksentelu, tai ripuli.

Axid voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä riskiä vahingoittaa vatsaa.

Miten minun pitäisi ottaa Axid?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Axid: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta Axid ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten

kalpea iho, pyörrytys tai hengenahdistusta, nopea syke, keskittymisvaikeuksia

epätavallinen verenvuoto, violetti tai punainen nuppineulanpiston läikät ihon

ihottuma, mustelmat, vakava pistely, puutuminen, kipu, lihasheikkous

kuume, sekavuus; tai

keltaisuus (ihon tai silmien).

Vähemmän vakavia Axid haittavaikutuksia voivat olla

päänsärky, huimaus

lievä ihottuma

ripuli; tai

vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, yskä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Kerro lääkärille kaikista epätavallisista tai kiusallinen sivuvaikutus. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

07.01.11 / 14/2010 01:07:59

Saatavuus Poistunut Poistunut

Mitä pitäisi välttää?

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Axid sivuvaikutuksia

GERD omepratsoli, pantopratsoli, Nexium, ranitidiini, Prilosec, Protonix

Erosive ruokatorvitulehdus omepratsoli, pantopratsoli, Nexium, ranitidiini, Prilosec, Protonix

Ruoansulatushäiriöt omepratsoli, ranitidiini, prilosec, famotidiini, Zantac, kalsiumkarbonaattia

Pohjukaissuolihaava Profylaksia Nexium, ranitidiini, famotidiini, Zantac, lansopratsoli, esomepratsoli

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Axid?

Axid (nitsatidiiniä)