azilsartan ja klooritalidoni (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta tai sen jälkeen, tämän lääkkeen annosta. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys. Jos tunnet huimausta, makuulle niin et heikottaa. Sitten istua hetken ennen pysyvän estää huimausta palaamasta. Jos heikko, ota yhteyttä lääkäriin heti.

Tarkista lääkäriltä heti jos tulet sairas hoidon aikana, varsinkin on vaikea tai jatkuva pahoinvointi, oksentelu tai ripuli. Nämä olosuhteet voivat aiheuttaa voit menettää liikaa vettä ja joka voi johtaa alhaiseen verenpaineeseen. Voit myös menettää vettä hikoilu, joten juoda runsaasti vettä harjoituksen aikana tai lämpimässä säässä.

Hypokalemia (alhainen veren kaliumpitoisuus) voi esiintyä, kun lääkkeen käyttämisen. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista: suun kuivuminen, lisääntynyt jano, lihaskrampit, pahoinvointi tai oksentelu.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tähän sisältyy erityisesti nonprescription lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, sillä ne voivat osaltaan vaikuttaa verenpainetta.