bactocill

On olemassa useita erilaisia ​​penisilliinien. Jokainen hoidetaan erilaisia ​​infektioita. Yksi sellainen penisilliiniä yleensä ei saa käyttää sijasta toiseen. Lisäksi, penisilliinit käytetään bakteeri-infektioiden hoitoon monissa eri kehon osiin. Ne ovat joskus annetaan yhdessä muiden antibakteeristen lääkkeiden (antibiootit). Osa penisilliineille voi käyttää myös muita ongelmia kuin lääkärisi määrää. Kuitenkin mikään penisilliinien toimii vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

Käyttää Bactocill

Penisilliinit ovat käytettävissä vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, penisilliinien käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Monet penisilliinit on käytetty lapsilla, ja tehokkaina annoksina, ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin he aikuisilla.

Jotkut vahvuuksia purutablettien amoksisilliinin sisältävät aspartaamia, joka muutetaan kehon fenyylialaniinin, aine, joka on haitallista potilaille, joilla on fenyyliketonuria.

Penisilliinit on käytetty vanhusten ja joita ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Penisilliinit ei ole tutkittu raskaana olevilla naisilla. Kuitenkin penisilliinit on käytetty laajalti raskaana oleville naisille ja joita ei ole osoitettu aiheuttavan sikiövaurioita tai muita ongelmia eläinkokeissa.

Ennen Bactocill

Penisilliinit erittyä äidinmaitoon. Vaikka vain pieniä määriä saattaa kulkeutua äidinmaitoon, allergiset reaktiot, ripuli, sieni-infektiot, ja ihottuma voi esiintyä imeväiset.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät penisilliiniä. Se ei voi olla nimenomaan Bactocill. Lue huolellisesti.

Penisilliinit (paitsi bakampisilliini tabletteja, amoksisilliini, penisilliini V, pivampisilliini, ja pivmesillinaami) on parasta tehdä lasillinen (8 unssia) vettä tyhjään vatsaan (joko 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen), ellei toisin ohjannut lääkäriltä .

Potilaille, jotka saavat amoksisilliini, penisilliini V, pivampisilliini, ja pivmesillinaami

Potilaille, jotka saavat bakampisilliini

Potilaille, jotka saavat penisilliini G suun

Potilaille, jotka saavat suullisen nestemäisessä muodossa penisilliinien

Potilaille, jotka saavat pureskeltava tabletti muodossa amoksisilliini

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos käytössä on “STREP” infektio, sinun tulisi pitää lääkkeen vähintään 10 päivää. Tämä on erityisen tärkeää “streptokokki” infektioita. Vakavia sydänongelmia voisi kehittyä myöhemmin, jos infektio ei ole selvitetty täysin. Lisäksi, jos lopetat lääkityksen liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä tai virtsassa. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa neljä annosta päivässä, annosta tulee sijoitettu noin 6 tunnin välein. Jos tämä häiritsee unta tai muuta päivittäistä toimintaa, tai jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet vähäsuolainen (vähäsuolaista) ruokavaliota. Jotkut näistä lääkkeistä sisältävät riittävästi natrium aiheuttaa ongelmia joillekin ihmisille.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Määrä tabletteja tai teelusikallista suspension että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät penisilliini.

Oikea käyttö penisilliini

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Penisilliinit voivat aiheuttaa ripulia joillakin potilailla.

Ehkäisytabletit (ehkäisypillereitä), joka sisältää estrogeeniä ei ehkä toimi oikein, jos ottaa ne kun käytät ampisilliini, amoksisilliini, tai penisilliini V. Odottamattomat raskauksia voi esiintyä. Sinun tulisi käyttää muita tai ylimääräisiä keinoja kontról käytät jotakin näistä penisilliinille. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Diabeetikoilla

Varotoimet Vaikka käyttäminen Bactocill

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lopeta lääkkeen ja saada hätätilanteessa apua välittömästi, jos jokin seuraavista vaikutukset ilmenevät

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Bactocill Side Effects

penisilliini v kalium

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Iho tai pehmytkudoksen infektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Fusospirochetosis, Kaivannon Mouth penisilliini v kaliumia, Wycillin, prokaiinipenisilliini

Ylähengitystieinfektio amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Augmentin, kefaleksiini, Bactrim