edistää direktiivien ja loppuun päätöksiä: tuleeko hoitotahto kunnioitettu toisessa valtiossa?

Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee osavaltioittain. Jotkut valtiot eivät kunnioita hoitotahto toiselta stat; toiset kunnioittaa out-of-state asiakirjoja siltä osin kuin ne täyttävät valtion omien la; ja jotkut valtiot eivät käsitellä.

Itse asiassa valtio olisi todennäköisesti kunnioittaa ennakon direktiivi, joka selvästi ilmaissut hoitoa toiveita, koska perustuslaillisia oikeuksia ja vahvistettujen oikeuskäytännössä hyväksyä tai hylätä hoito voi olla jopa laajempi kuin oikeudet tietyllä valtion lakia tarkista paikalliselta Area Agency on Aging vahvistamaan valtion lakia.

Joskus luulen muisti on oikeastaan ​​liian hyvä. Kuten kun tajuan silti tietää sanoitukset lähes jokainen laulu julkaistiin 80-luvulla. Tai että voin lausua, sanatarkasti, rivit ainakin puoli tusinaa jaksot Seinfeld ja Sinkkuelämää. Mutta sitten menen siirtää kuorma pyykin kuivuriin ja huomaamaan, että se on jo kuivaa, tuntuu unohdin koskaan käynnistä pesukone. Tai unohdan naapurini nimi – jälleen. Voisiko olla, että sitcom vuoropuhelu ja song lyrics ottavat …

Kuitenkin, jos viettää paljon aikaa useammassa kuin yhdessä tilassa, suosittelemme valmiiksi etukäteen direktiivien kaikkien osallistuvien valtioiden. On helpompi olla oma hoitotahto maksaa vain, jos ne ovat niitä, joiden kanssa sairaalan on tuttu.

Ennakko direktiivi pysyy voimassa, kunnes lopullisesti. Jos valmiiksi uuden etukäteen direktiivi, se mitätöi edellinen. Tästä syystä sinun tulee tarkistaa etukäteen direktiivien säännöllisesti, jotta ne heijastavat yhä toiveistasi. Jos haluat muuttaa mitään ennakko direktiivissä kun olet suorittanut sen, sinun tulisi suorittaa uuden asiakirjan.

No. Paikallinen sairaala, kansanterveyden osasto, valtion asianajajaliiton tai valtiokonttorin ikääntymistä voi myös tarjota heille. Generic muodot, jotka eivät ole valtion erityisiä ovat saatavilla ja niitä voidaan käyttää täydentämään toiveiden. Kuitenkin tarkistaa kaikki täydentävät muotoja, jotta kieliä yhdessä muodossa ei ole ristiriidassa kielen toisessa muodossa.

Lue ohjeet huolellisesti ja varmista, että asiakirja on nähnyt kunnolla ja että olet mukana kaikki tarvittavat tiedot. Voisi olla viisasta pyytää joku muu käydä läpi asiakirjoja voit olla varma, että olet täyttänyt ne oikein.

 National Saattohoito ja lievittävä hoito organisaatio