fosfolipidivasta syndrooma valmistautuminen varaamiseksi

Mitä voit tehdä

Useimmissa tapauksissa se on komplikaatioita fosfolipidivasta syndrooma – kuten syvän laskimotukoksen, aivohalvauksen tai raskauden tappio – joka kehottaa sinua hakeutumaan lääkärin hoitoon. Riippuen komplikaatio, saat todennäköisesti nähdä asiantuntija. Sillä syvä laskimotukos, esimerkiksi, voi tavata erikoistunut verisuonisairaus, obstetrics tai hematologiaan. Olet todennäköisesti nähdä asiantuntija, jos testaus tehdään selittämättömiä hyytymistä tai raskauden menetys näyttää fosfolipidivasta-aineet.

Koska nimitykset voi olla lyhyt, ja koska siellä on usein paljon kentällä kattamaan se hyvä olla hyvin valmisteltu. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiiksi, mukaan lukien mitä odottaa lääkärille.

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä asia aika loppuu.

Sillä fosfolipidivasta syndrooma, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä lisäkysymyksiä aikana varaamiseksi.

Mitä odottaa lääkäriltä

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi pisteitä haluat puhua syvällistä. Lääkäri voi pyytää