glaukoomalääkkeestä agentti, kolinergisiin, pitkävaikutteinen (oftalmiset reitti) varotoimenpiteet

Jos käytät tätä lääkettä glaukooman, lääkärin tulisi tarkistaa silmänpaineen säännöllisin käyntejä varmistaa lääke toimii.

Jos käytät tätä lääkettä pitkään, lääkärin tulisi tutkia silmäsi säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Ennen kuin on jokin leikkausta (myös silmäleikkaus), hammashoitoa tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkärin vastaava ja nukutuslääkäri tai anestesialääkäri (henkilö, joka vie sinut nukkua), että käytät tätä lääkettä tai on käyttänyt sitä viimeisten kuukauden.

Näitä lääkkeitä ei saa käyttää, jos silmätulehdus on läsnä, tai jos silmä on haavoittunut tai loukkaantunut. Jos punoitusta, kipua tai vastuuvapauden kehittyy, tai jos jokin vieras esine juuttuu yhdessä tai molemmissa silmissä, tai jos kärsit isku silmään tai silmän alueella, ota yhteyttä lääkäriin välittömästi.

Vältä hengittämästä pienetkin määrät karbamaatti- tai organofosfaatin-tyyppinen hyönteismyrkyt tai torjunta-aineet (esim karbaryylia [Sevin], demetoni [Systox], diatsinoni, malationi, parationi, ronnel [Trolene], tai TEPP). Ne voivat lisätä lääkkeen vaikutuksille. Viljelijät, puutarhurit, asukkaat yhteisöjen meneillään hyönteismyrkyllä ​​tai torjunta ruiskuttamalla tai pölyämistä, työntekijät valmistavista laitoksista tällaisia ​​tuotteita, tai muiden henkilöiden altistuneista myrkkyjen pitäisi suojella itseään maskia yli nenän ja suun, vaatteiden usein, ja käsien pesu usein .

Varmista, että visio on selvä ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et pysty näkemään hyvin. Tämä johtuu siitä, että