juoksumatto äiti menee kullan

Voi 15, 2000 – Voitaisiin sanoa kertoimet on pinottu vastaan ​​Christine Clark, MD, joka olympia marathoner. Hän on 38 vuotias. Hänellä on kaksi energinen, vilkas lapset – 9-vuotiaan Matt ja 6-vuotias Danny. Kuten patologi, hän sairaalassa klo valjetessa. Hänen miehensä, myös lääkäri, työskentelee 60- 70 tuntia viikossa. Kicker? Clark asuu Anchorage, jossa ulkona käynnissä kausi on vain viisi kuukautta pitkä.

Ne meistä, joilla on työpaikka, pieniä lapsia, tai molemmat, tietää, että löytää aikaa ylläpitää edes perustason kunto voi olla kova – niin kova, itse asiassa, että imurointi ja nosto pikkulapsille päälle vaippa-hoitopöydät alkaa tuntua todellinen harjoitus. Mutta Clark, joka työskentelee Providence Alaska Medical Center Anchorage, on voitettu tällaiset esteet ja jotenkin aika kaikkein suurin haaste: Tänä kesänä hän juosta maratonin varten Yhdysvaltojen vuoden 2000 Summer Games Sydneyssä, Australiassa.

Yllättynyt? Et ole ainoa. Helmikuussa, jolloin Clark voitti paikalla olympialaisissa, hän jätti monet järkyttynyt, korkealle rankattu haastaja hänen vanavedessä. Kuka oli tämä nainen suuresta North, whizzing by huolimatta ennakkoluuloton harjoitusohjelma ja isäntä jokapäiväistä vastuut? Clark on yksi niistä harvoista urheilijat, jotka onnistuu olemaan erinomainen omistamatta hänen koko mielen, ruumiin ja hengen kilpaurheilu. Hän on ylivoimainen juoksija, mutta hän sai myös elämä, joka voi tarjota suuri innoittaja ja arvokkaita opetuksia niille meistä, jotka haluaisimme vain sovi hieman kunto osaksi jokapäiväistä jauhaa.

Clarkin pitkään voineet manipuloida täyttä elämää ja kunto. Hän sai käynnissä stipendin yliopistoon ja jatkoi ajaa läpi lääketieteellisen koulun, residenssi, ja kaksi raskauksista. Vaikka useimmat naiset pitävät ajatusta lenkillä 30 kiloa ylimääräistä painoa ja pullistumia vatsa hieman pelottava, Clark on nonchalant siitä. “Tein sen koko yhdeksän kuukauden”, hän sanoo ohimennen. “Se oli todella helppoa.

Silti hänen ensimmäinen 26,2-Miler oli vain viisi vuotta sitten. Hän ei ollut ajanut vuodesta college, ja alkaa sen jälkeen, kun niin monta vuotta ei ollut helppoa, Clark myöntää. Mutta hän pystyi puristaa sitä.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …