kaikki selvä ar oftalmisen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): nafatsoliinin HCL / Hypromelloosi

Nafatsoliinin on turvotusta vähentävä käytetään lievittämään punoitusta, turvotusta ja kutinaa / kastelu silmät johtuu vilustuminen, allergiat, tai silmien ärsytystä (savusumu, uinti, tai piilolinssejä). Se tunnetaan sympatomimeettisiä (alfa-reseptorin agonisti), joka toimii silmän vähentää ruuhkia.

Eräitä nafatsoliinin silmätipat sisältävät myös muita ainesosia. Voiteluaineita (kuten glyseroli, hypromelloosi, tai polyetyleeniglykoli 300) auttavat suojaamaan silmiä enemmän ärsytystä. Sinkki sulfaatti, supistava, vähentää punoitusta ja ärsytystä.

Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa, tai käyttää lääkärin ohjeiden. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Soveltaa silmätipat, pese kädet ensin. Kontaminaation välttämiseksi älä koske tiputuskärjellä tai anna sen koskea silmään tai muuhun pintaan.

Poista piilolinssit ennen soveltamista silmätipat. Odota vähintään 10 minuuttia käyttäen tätä lääkitystä ennen kuin asetat piilolinssit.

Ennen, tarkista tämä tuote silmämääräisesti. Älä käytä, jos neste on muuttunut väri tai se on samea. Käyttö silmään (silmiin) ohjeiden mukaan.

Kallista päätä taaksepäin, katsoa ylöspäin, ja vedä alaluomea alaspäin tehdä pussi. Pidä tiputin suoraan silmän päälle ja aseta 1 tippa pussiin. Katso alaspäin ja varovasti sulje silmäsi 1 2 minuuttia. Laita yksi sormi kulmassa silmän lähellä nenän ja kevyesti. Tämä estää lääkitys tyhjennys pois silmästä. Yritä vilkkua ja älä hiero silmää. Toista nämä vaiheet, jos annos on yli 1 tippa ja toinen silmä jos niin suunnattu.

Älä huuhtele pipetillä. Aseta pipetillä korkki huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

Jos käytät toisenlaista silmän lääkitystä (esim tippoja tai voiteita), odota vähintään 5 minuuttia ennen kuin muita lääkkeitä. Käytä silmätipat ennen silmävoiteet jotta silmätipat tulla silmään.

Liiallinen tämäntyyppisen lääkitys saattaa lisätä silmien punoitus (rebound hyperemia). Kerro lääkärille, jos näin tapahtuu tai jos oireet jatkuvat tai pahenevat 48 tunnin kuluttua. Jos kehittyy silmäsärky / näköhäiriöt tai epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu välittömästi lääkäriin

Pistely, punoitus, levennetty oppilaiden tai näön hämärtymistä saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: huimaus, pahoinvointi, hikoilu, uneliaisuus, heikkous, hermostuneisuus, paheneva punoitus / kutina / turvotusta tai silmien ympärillä.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä harvinaisista, mutta hyvin vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: silmäkipu, muita näköongelmia, päänsärky, lasku kehon lämpötila, sydämen rytmihäiriöitä.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakavan allergisen reaktion: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen nafatsoliinin, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita (kuten säilöntäaineita, kuten bentsalkoniumkloridia), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: sydänvaivoja (esim korkea verenpaine), glaukooma, diabetes, silmätulehdus / vamma, kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi).

Kun tämä lääke, näköä saattaa tilapäisesti hämärtynyt. Tämä lääke voi myös tehdä sinulle huimausta tai uneliaisuutta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomia.

Varovaisuutta on noudatettava käytettäessä tätä lääkettä lapsilla, koska ne voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti vakavia uneliaisuutta ja huomattavasti vähentynyt ruumiinlämpö.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen ovat: cyclobenzaprine, guanetidiini MAO-estäjät (linetsolidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, isokarboksatsiidi, tranyylisypromiini), maprotiliini, trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. Amitriptyliini).

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Jos oireet johtuvat allergiat, välttää allergeeneja, jotka voivat olla syynä oireet. Joitakin yleisiä syitä allergioita kuuluvat siitepöly, ruoho, rikkaruohot, pölypunkit, ja lemmikkieläinten hilse.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos tämä lääkitys on määrätty sinulle, käyttää sitä oman nykyisessä kunnossa vain. Älä käytä sitä myöhemmin muuhun tilaan, ellei ohjataan tekemään niin lääkäri. Erilainen lääkitys voi olla tarpeen tässä tapauksessa.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä säännöllisen aikataulun ja et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä tiputin pullon pystyasennossa huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) kosteudelta ja auringonvalolta. Älä säilytä kylpyhuone. Hävitä tippaa muuttua tai sameaa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.