lapsivesi embolia

Lapsivesi embolia on harvinainen, mutta vakava sairaus, joka ilmenee, kun lapsivesi – nestettä, joka ympäröi vauvan kohtuun raskauden aikana – tai sikiön materiaalia, kuten sikiön soluja, tulee äidin verenkiertoon. Lapsivesi veritulppa on todennäköisin synnytyksen aikana tai välittömästi sen jälkeen.

Lapsivesi veritulppa on vaikea diagnosoida. Jos lääkäri epäilee sinulla voi olla lapsivesi veritulppa, sinun välitöntä hoitoa estämään mahdollisesti hengenvaarallisia komplikaatioita.

Lapsivesi veritulppa kehittyy äkillisesti ja nopeasti.

Merkkejä ja oireita lapsivesi veritulppa saattaa sisältyä

Lapsivesi veritulppa tapahtuu, kun lapsivesi tai sikiön materiaali tulee äidin verenkiertoon. Miksi näin tapahtuu ei ole oikein ymmärretty. Todennäköinen syy on jaottelun istukan, kuten traumasta.

Kun tämä erittely tapahtuu, immuunijärjestelmä reagoi vapauttamalla tuotteita, jotka aiheuttavat tulehdusreaktion, aktivoimalla epänormaali hyytyminen äidin keuhkot ja verisuonia, jotka voivat johtaa vakavaan veren hyytymistä häiriö tunnetaan DIC.

Kuitenkin lapsivesi tulppautumisen ovat harvinaisia ​​- ja on todennäköistä, että jotkut lapsivesi yleisesti siirtyy äidin verenkiertoon synnytyksessä aiheuttamatta ongelmia. Ei ole selvää, miksi joissakin tapauksissa tämä johtaa lapsivesi veritulppa.

Lisätutkimusta mikä aiheuttaa lapsivesi veritulppia tarvitaan.

Lapsivesi embolioita ovat harvinaisia, mikä tekee vaikeaksi määritellä riskitekijöitä. On arvioitu, että välillä 1 ja 12 tapausta lapsiveden veritulppa jokaista 100000 toimituksia.

Tutkimukset osoittavat, että useat tekijät saattavat liittyä suurentunut lapsivesi veritulppa kuitenkin myös

Lapsivesi veritulppa voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita sinulle ja vauva.

Jos olet lapsivesi veritulppa, olet suurentunut

Diagnoosi lapsivesi veritulppa perustuu lääkärin arvio. Diagnoosi tehdään yleensä sen jälkeen, kun muut ehdot on suljettu pois. Joissakin tapauksissa, diagnoosi tehdään vain, kun äidin kuolema. Terveydenhuollon tarjoaja voi tilata seuraavat laboratoriotestit aikana arviointi

Lapsivesi veritulppa vaatii nopeaa hoitoa käsitellä alhainen veren happipitoisuus ja matala verenpaine.

Emergency hoidot saattavat kuulua

Jos olet lapsivesi veritulppa ennen antaneet vauva, Lääkäri hoitaa sinua, jonka tavoitteena on turvallisesti toimittaa vauva mahdollisimman pian. Hätätilanteessa C-osassa voi olla tarpeen.

Kokeminen hengenvaarallinen raskaus ehto voi olla pelottavaa ja stressaavaa sinulle ja perheellesi. Sinä ja vauva voi kokea vakavia komplikaatioita ja vaativat pitkiä sairaalahoitoa.

Lapsivesi embolia on hätätilanne, jolloin voit ei ole aikaa valmistautua. Jos olet huolissasi riskiä lapsivesi veritulppa, keskustele lääkärin kanssa. Muista kuitenkin, että lapsivesi embolioita ovat harvinaisia, arvaamaton ja väistämättömiin.

Tänä haastavaa aikaa, nojata rakkaansa tukea. Harkita liittymistä perhe verkkoon. Myös työskennellä oman terveydenhuollon tarjoaja määrittää, miten voit turvallisesti hallita hyödyntämistä ja rooli äitinä vastasyntyneen.

käydä lääkärin