lisätä värikkäitä hedelmiä ja vihanneksia ruokavalioosi

Lisää värikkäitä hedelmiä ja vihanneksia ruokavalioosi

2 Kommentteja

Niille meistä pohjoisella pallonpuoliskolla, se kesä – aika nauttia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia meidän puutarhassa tai paikallisten viljelijöiden markkinat. Summertime on hyvä aika saada tapana lisätä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia omaan ruokavalioon. Elimistö tarvitsee terveellisen ruokavalion toimimaan parhaimmillaan. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on syöpä.

Koska olet valinnut suosikki tuotteita, muista valita väri. Syvempi värit yleensä tarkoittaa, että hedelmät ja vihannekset ovat rikkaampi phytonutrients kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Phytonutrients ovat osoittautuneet auttaa taistelemaan krooninen sairaus, estää syöpää ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Ajattele tumma violetti munakoiso ja karhunvatukkaa, jotka ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja ja kuitua. Myös harkita tummanvihreä kesäkurpitsa, pinaatti, lehtikaali ja salaattien, jotka ovat myös runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua. Kirkkaan punainen tomaatit ovat täynnä lykopeenia ja antioksidantteja. Orange cantaloupemelonia on runsaasti vitamiineja ja C, mineraaleja ja kosteuttava vettä.

Kuten siirtyminen syksyllä ja talvikaudelle – etsiä talvella vihreät, bataatti, kurpitsa, Talvikurpitsa ja sitrushedelmien täynnä rikkaita vitamiineja ja kuitua.

Poimia muutaman suosikkejasi tällä viikolla. Etsi kirkas väri ja tuoreuden. Pese ja huuhtele hyvin vedellä tai veteen etikkaa sekoitus varmistaa tuotteiden on puhdas ja turvallinen ennen syömistä.

Kesällä valikko saattaa sisältää yksinkertaisen salaatti salaatit, tomaatit ja terve lisäämällä paahdettuja saksanpähkinöitä tai manteleita. Seuraa tätä grillatun munakoiso ja kesäkurpitsa kanssa tihkusade oliiviöljyä. Ja jälkiruoaksi, nauttia siivu tai kaksi meloni kourallinen marjoja.

Suosikki värikkäitä hedelmiä ja vihanneksia? Kirjoita takaisin ajatuksia ja innostaa muita menu ideoita.

Seuraa minua Twitterissä osoitteessa @ SherylNess1. Osallistu keskusteluun #livingwithcancer.

Kanssa

Sheryl M. Ness, R. N.

Seuraa Twitterissä; @ SherylNess1

Vaikka sinulla on grilli valmistelemaan kesäkurpitsa, munakoiso ja squash muistaa, että persikat, aprikoosit ja ananasta ovat aslo melko hyvä, kun grillattu. Kokeile niitä tilkka balsamiviinietikkaa ja ehkä kreikkalainen jogurtti. Myös smoothie heittää noin pinaatti, kaali ja porkkanat yhdessä marjoja ja muita hedelmiä. Olemme myös heittää joitakin Chia siementen smoothie. Älä usko se mitään maku, mutta ne ovat trendikkäitä terveyden lisäaineita. Kaali tarjoaa myös creaminess. Agave tekee hyvän makeutusaine jos tarvitset / haluat.

Mieheni ja minä nauttivat käyttävät jäädytettyjä mansikoita tai vadelmia tehtäisiin smoothie on sekoitettu joko soija tai manteli maitoa. Mikä miellyttävä hoitoon, joka on paljon enemmän terveitä kuin pirtelö! Olen yleensä ripaus sokeria marjoja, jotka lisäävät iloksi smoothie! Joskus voi myös lisätä jäädytetty banaani joka lisää creaminess n hoitoon!