mahdollista uutta lääkettä akuutin ripulin koleraan ja muut olosuhteet: crofelemer

Varhainen Trials Etsi Effectiveness koleraa vastaan ​​aiheuttama ripuli

Mahdolliset hoito Ripuli liittyvät HIV, Muut syyt

Tappava koleraepidemioita pysyviä, matala-asteinen sairaus, joka aiheuttaa aliravitsemusta ja tuottavuuden lasku, ripuli voi olla tuhoisaa, varsinkin keskuudessa pikkulapsille, lapsille, ja ihmiset HIV-tartunnan. Viime aikoihin asti, mikrobilääkkeiden ovat olleet keskeinen hoitoa ripuliin. Silti, että syntyy lääkeresistenssin ja untreatable infektioita, jotka johtavat, haku on ollut päällä rokotteiden ja uusien terapeuttisten tukahduttaa ripuli.

Helmikuussa 2011 tutkijat valmistunut ihmisen kliinisessä tutkimuksessa tutkitun ripulilääkitys huumeiden crofelemer. Uusin sarjassa onnistunut tutkimuksissa, joissa lääke, tässä tutkimuksessa todettiin, että verrattuna lumelääkkeeseen, crofelemer hoito onnistuttu vähentämään akuutin vetistä ripulia aikuisilla. Varhainen kehitys ja testaus tutkimukset lääkeaineen että San Francisco-yhtiö Napo Pharmaceuticals, Inc., tukivat theernment.

Seuraavat vaiheet

Vuodesta 2006 vuoteen 2007 Napo sai theernment rahoitusta tutkia crofelemer, joka palauttaa tasapaino nestettä ja elektrolyyttejä ruoansulatuskanavassa. Crofelemer on peräisin mahlaa Croton lechleristä puu (tunnetaan myös nimellä Sangre de Drago tai Lohikäärmeen Blood), löytyy Luoteis Amazonilla Etelä-Amerikassa. Historiallisesti Croton lechleristä mahlaa on käytetty alkuperäiskansojen Etelä-Amerikassa ripulin hoitoon.

Ottaa yhteyttä

Kun theernment rahoittamat tutkimukset aloitettiin, Napo tutkijat odotettavissa, että lääke olisi tehokas koleraa vastaan ​​aiheuttama ripuli, koska tuote oli toiminut hyvin eläinkokeissa. Toivotulla, crofelemer turvallisesti vähennetään vakavia vesiripulin ihmisillä kärsivät koleran ja tasapainoinen nesteen ja elektrolyyttien tasot sekä laboratoriossa hiirillä ja ihmisillä. Tämän pohjalta menestys, Napo alkoi testata, kuinka hyvin se vähentäisi aiheuttaman ripulin muiden ruoansulatuskanavan sairauksia.

Tutkijat alunperin testattu lääkeaineen suun kautta helmi ja tablettien muodossa. Kuitenkin he havaitsivat, että nämä formulaatiot vapautuu lääkkeen mahassa, liian aikaisin ruoansulatuskanavasta, jotta se olisi tehokasta. Jotta lääke on käyttökelpoinen hoito ripuli, Napo arvioisi crofelemer uutena päällystetty tabletti, joka vapauttaa lääkkeen myöhemmin ruoansulatuskanavasta, suolistossa, jossa se voisi tehokkaasti vähentää ripulia.

Viitteet

Marraskuussa 2010 Napo ilmoitti päätökseen kolmannen vaiheen kliinisessä tutkimuksessa crofelemer HIV-tartunnan saaneilla potilailla antiretrovirushoitoa löytää lääke olisi tehokas hoito krooninen ripuli. HIV potilailla elintärkeitä retroviruslääkkeiden hallita virus usein ripulia, aiheuttaa monia potilaita lopettamaan niiden HIV-lääkkeiden kanssa, jotka voivat vahingoittaa potilaan ja synnyttää lääkkeille vastustuskykyisten kantojen HIV. Vähentämällä Ripulia liittyy Antiretroviraaliseen, tutkijat odottavat, että HIV on todennäköisesti kiinni niiden hoito-ohjelmille.

Helmikuussa 2011 Glenmark Pharmaceuticals, perustuu Intiassa, valmistunut vaiheen II tutkimuksessa verrattiin crofelemer lumelääkkeeseen aikuisilla, joilla on akuutti vetistä ripulia. He havaitsivat, että lumelääkkeeseen verrattuna, 3 vuorokauden crofelemer hoidon vähensi ripulin seuraavien 30 päivän aikana. Lisäksi korkein annostaso, 500 mg päivässä, oli merkitsevästi tehokkaampi kuin alin tutkitulla annoksella, 125 mg vuorokaudessa.

Tähän mennessä crofelemer on todettu turvalliseksi, ilman vakavia sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Koska ripulisairauksien ovat niin yleisiä kehitysmaissa, crofelemer harkitaan lisätutkimuksia ja käyttää jopa 140 maata kehitysmaissa. Lisävaiheita ovat testaamalla lääkeaineen lapsilla ja hoitona ärtyvän suolen oireyhtymä.

Päivitys: Joulukuun 31. 2012 tus) ilmoitti hyväksyminen crofelemer ripulin hoitoon oireiden HIV / AIDS-potilaiden Antiretroviraalinen. Se oli ensimmäinen hoitoa HIV liittyvä ripuli on receiveernment hyväksyntää.

Lisätietoja theernment tukeman tutkimuksen crofelemer, ota yhteyttä tohtori Robert Hall.

Food and Drug Administration. (2012 31 joulukuu). Lehdistötiedote: tus hyväksyy ensimmäisen ripulilääkkeitä lääke HIV / AIDS-potilailla.

Glenmark Pharmaceuticals. (2011 7 helmikuu). Lehdistötiedote: Glenmark ilmoittaa myönteisiä tuloksia monikeskustutkimus of Crofelemer aikuisten akuutti ripuli. (PDF)

Glenmark Pharmaceuticals. (2010 8 marraskuu). Lehdistötiedote: Crofelemer, ensimmäinen luokkansa ripulilääkkeitä huumeiden, menestyksellisesti vaiheen III tutkimuksissa HIV liittyvä ripuli. (PDF)

Napo Pharmaceuticals. Liittolaiset: Glenmark Pharmaceuticals, Limited ( “Glenmark”). (PDF)

Napo Pharmaceuticals. (2010 4 marraskuu). Lehdistötiedote: Napo Pharmaceuticals, Inc., ilmoittaa Crofelemer osoittaa tilastollisesti erittäin merkittäviä tuloksia kroonisen ripulin HIV / AIDS.

Napo Pharmaceuticals. (2011 14 helmikuu). Lehdistötiedote: Napo Pharmaceuticals ilmoittaa onnistuneen akuutin aikuisen vetistä ripulia. (PDF)