maistaa Irlanti: st. Patrickin päivä annoksia

Pyhän Patrickin päivä ei ole vain yllään vihreä. Se on loma, kun monet monet ihmiset maailmassa tekevät ylimääräistä vaivaa syödä kuin Irlannin. Se voi olla kerran vuodessa, kun istua alas suolaliha ja kaali päivällinen.

Lisää jauhot keskipitkän kulhoon. Käyttäen muoviveitsellä, leikkaa voi pieniksi paloiksi ja lisää jauhot. Käytä leivonnaiset sekoittimen leikata voita jauhoja, kunnes rakeet ovat muodostaneet. Mittaa suola ja leivinjauhe ja lisää jauhoseos, sekoita hyvin haarukalla; Mittaa ja sekoita perunamuusia. Vaivaa seos kulhoon kädet, joissa niin paljon jauhoseos osaksi perunamuusia kuin voit. Lisää ruokalusikallinen rasvaa vapaa puoli-ja-puoli tai maitoa, jos tarvitaan, jotta seos taikinaksi; Kauli taikina jauhotetulle aluksella käyttäen kaulin, kunnes noin 1/2 tuuman paksuinen. Leikkaa taikina piireissä käyttäen 3 tuuman pyöreä keksi tai cookie cutter; Heat teflon sileä tai paistinpannu keskilämmöllä. Voitele kevyesti pohjaan pannulla rypsiöljyä (tai rypsiöljy ruoanlaittoon spray). Lisää perunaleivoksia panoroida, ruiskuttamalla niska rypsiöljy cooking spray. Kun pohjat ovat kauniisti ruskistunut, käännä kakkuja yli lastalla ruskeaan toiselle puolelle. (Jos haluat lisätä juuston päälle kakkuja, tee se nyt.) Kun alapinta on ruskistunut, poistaa kakkuja palvelee levy.

Kun ajattelemme “Irlannin ruokaa” me usein ajattelemme lannistumatonta peruna. Mutta peruna todellisuudessa ollut saatettu Irlannissa New World vasta noin 300 vuotta sitten. Sitä paitsi perunat, naudanliha ja maidontuotannon ovat vahvoja Irlannissa. Mutta suosituin liha palvella on iso sunnuntai ateria on (drumroll, please)? sianlihaa!

Vehnän ja ohran viljelykasvit ovat kasvaneet Irlannissa noin 5000 vuotta, ja kauran ja rukiin tuli katkottua viljat noin 1500 vuotta sitten. Löydät nämä älykkäät hiilihydraatteja sisältävä vilja monissa Irlannin resepti.

Puhuminen reseptejä, ajattelin saatat olla tuulella muutamia hauskoja Irlannin ruokia. Nämä ovat kevyempiä versioita alkuperäisestä Irlannin reseptejä, ja kukin sisältää kirjaaminen ehdotuksia.

Alkuperäinen perunakakku resepti vaatii tehdä suuri, paistinpannu-size pannukakku ja jakamalla se 4 kiilat, kun se on lopen. Tässä luovuttamista, me leikata taikina 3 tuuman pyöreä mini kakkuja sijaan.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto