mikrobilääkkeiden (lääke) vastus tutkimusta theernment labs

Laboratory Bakteriologian (LB)

Laboratory of Clinical Infectious Diseases (LCID)

theernment laboratoriot ovat eturintamassa perus-, translaation, ja kliininen tutkimus mikrobilääkeresistenssiä. Keskittyminen Uusien kansanterveysuhkien kuten huumeiden-Staphylococcus aureus, tuberkuloosi ja malaria, theernment tutkijat pyrkivät ymmärtämään perussyyt vastarintaa. Novel tutkimuksia tehdään parhaillaan, mukaan lukien perus organismin biologian ja taudin etenemisen tutkimuksia sekä etuja ja puutteita nykyisen antibiootteja.

Frank R. DeLeo, Ph.D., ja Michael Otto, Ph.D.

Laboratorio malarian ja Vector Research (LMVR)

LB tutkijat tutkia antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien, kuten metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus (MRSA) ja karbapeneemi-resistentti Klebsiella pneumoniae -causes ihmisen infektioita. Käynnissä oleva tutkimus sisältää tutkimuksen vuorovaikutuksen S. aureus kanssa immuunijärjestelmää, erityisesti miten nämä bakteerit kiertää tappaminen valkosoluja. Insights tällä alalla Tutkimus auttaa tunnistamaan tavoitteet kehittää uusia hoitomuotoja lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien. Toinen tutkimuskohde LB on biokalvojen stafylokokki. Vuonna sairaalassa, S. epidermidis on merkittävä syy vaikeasti hoidettavia infektioita katetrit. Liukas, bakteereja kuormattuna biokalvojen muodostua katetrin itse pinta, joka tarjoaa suojaavan matriisin, joka piilottaa bakteeripesäkkeet sekä immuunijärjestelmää ja mikrobilääkkeiden. Tutkijat hypothesize että lääkkeet estävät biofilmin muodostumisen ovat erittäin hyödyllisiä anti stafylokokki terapiassa mahdollistamalla immuunijärjestelmää taistelemaan infektio ja tehostamiseksi yhteisen antibiootteja.

Clifton E. Barry III, Ph.D.

LCID pyrkii kehittämään uusia lääkkeitä, jotka dramaattisesti lyhentää tarvittavaa aikaa tuberkuloosin hoitoon (TB). Uusia lääkkeitä kipeästi tarvitaan puuttua TB lääkeresistenssin ja theernment tutkijat ovat auttaneet etukäteen kaksi (SQ-109 ja PA-824) seitsemästä uusien yhdisteiden parhaillaan kliinisessä kehityksessä.

LCID pyrkii myös edelleen ymmärtää taustalla olevia syitä lääkeresistenssin kehittymisen. Useita vuosia sitten, tutkijat LCID alkoi työskennellä kollegojen kanssa Afrikassa ja Aasiassa ongelmaan monilääkeresistenteistä (MDR) tuberkuloosin, ja tämä työ on kehittynyt tutkinnat laajasti lääkeresistenttiä (XDR) TB.

Vuonna 2006 theernment tutkijat ja Etelä-Korean yhteistyökumppaneita avannut kliininen tutkimus on Masan National Tuberculosis Hospital Etelä-Koreassa MDR TB potilailla. Masan sairaala on kansallinen lähete keskus tuberkuloosin hoitoon epäonnistumisia Etelä-Korean kanssa asukasmäärä laitoshoidon MDR potilaat kaikkialla maailmassa. Useita satoja vapaaehtoisia ilmoittautunut kliinisessä tutkimuksessa. Tutkimukset kuten nämä auttavat tutkijoita ymmärtämään kehittämiseen MDR. Tämä ryhmä tarjoaa myös ensimmäisen käsityksen suuri kohortti XDR TB potilaita.

Thomas E. Wellems, M. D., Ph.D.

LMVR tekee laajaa tutkimusta lääkeresistenssin malaria aiheuttavia Plasmodium loisia ja tekijöitä, jotka vaikuttavat terveydentilaan hoidon jälkeen malarialääkkeitä. LMVR tiedemiehet tutkivat molekyylejä, jotka määrittävät, kuinka Plasmodium loisia vastata malarialääkkeitä klorokiini ja kiniini. Tämä tutkimus voi johtaa uusiin hoitostrategioita ja diagnostiikka havaitsemiseksi lääkeresistenttiä malaria. theernment tutkijat ovat myös tarkistetaan tietoja malaria loinen genomin ja ovat havainneet kandidaattigeenejä jotka voivat olla mukana loisen vastustuskyvyn eri lääkkeille.