nukutusainetta, paikallinen (peräsuolen kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Saat turvallisen ja tehokkaan käytön tämän lääkkeen

Tätä lääkettä on käytettävä vain olosuhteissa hoidettavan lääkärin tai luetellut ongelmat pakkauksen etiketissä. Älä käytä sitä muihin ongelmiin ensin lääkärin kanssa. Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos tietynlaiset infektiot ovat läsnä.

Levittämiseksi peräsuolen anestesia-alueen ympärillä peräsuolen

Asettamiseksi sen peräsuolen kermaa tai voide sisällä peräsuolessa

Työnnä peräsuolen aerosolivaahto (esim Proctofoam / steroidiset) peräsuoleen

varastointi

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.