opas pelaajan nenän allergiat, lääkityksen ja itsehoidon.

Yksi viidestä aikuisten Yhdysvalloissa on nenän allergioita tai allerginen nuha. Silti yhtä yleistä kuin se on, asiantuntijat sanovat, että allerginen nuha on alidiagnosoitu, alihoidettu, ja aliarvioitu.

Kaikki tämä aivastelu, tukkoisuus ja teary silmät kurjuutta vie veronsa. Allerginen nuha voi aiheuttaa jäi työpäivää, ja se voi heikentää suorituskykyä koulussa tai työssä. Tämän vuoksi, allergisen nuhan maksaa maan miljardeja dollareita vuosittain.

Nenän allergiat voivat myös aiheuttaa muita ehtoja, kuten sinus ongelmia. Mutta he eivät tarvitse.

“Allerginen nuha on hoidettavissa ongelma” Bernstein sanoo, “ja kun ihmiset saavat diagnosoidaan ja hoidetaan oikein, he tekevät hyvin.” Jos olet ollut ontuminen elämän läpi nenän allergiat, se on aika saada paras niistä.

Allergia oireet ovat kurjaa yksin riitä. Mutta monet ihmiset, allerginen nuha voi aiheuttaa – tai pahentaa – muita komplikaatioita tai ehtoja.

Mikä yhteys allergiat ja sinus ongelmia?

Poskionteloiden ovat onttoja taskut kallo, joka on liitetty nenän. Kun allergiat laukaista turvotus limakalvojen, tulehtuneeseen kudokseen voi sulkea pois poskionteloiden. Poskionteloiden voi valua, ansastusta limaa ja ilmaa sisälle. Tämä johtaa kipua ja painetta.

Huolimatta kurjuutta allergiat ja niiden komplikaatioita, monet ihmiset eivät ota oireita hyvin vakavasti.

He eivät ymmärrä, millaisia ​​vaikutuksia heidän allergiat ovat ottaa heidän elämäänsä, varsinkin kun lasketaan yhteen yli vuosina ja vuosikymmeninä, sanoo Leonard Bielory, MD, professori allergia ja immunologian Rutgers University.

He tottua ruuhkia, krooninen sinus ongelmia, ja suun kautta hengittäminen. He tottua unihäiriöt ja väsymys. Hetken kuluttua he vain eivät muista millaista elämä oli ennen allergiat.

Kun oireet saavat huonoja, ne pärjätään. He napata over-the-counter lääkkeitä satunnaisesti apteekki. Ne arvailla klo syy heidän allergioita ja puolinaista yritetty hallita altistumista, mutta ei koskaan saa diagnoosin.

Se ei ole oikea tapa edetä asiassa, asiantuntijat sanovat. Koska vaikutus, että nenän allergiat voivat olla elämäsi, sinun todella täytyy saada asianmukaista lääketieteellistä arviointia ja hoitoa.

Miten vähentää / hoitoon vuodenaikojen allergiat lapsilla.