ruokahalua vähentävää, sympatomimeetit

Sympathomimetic ruokahalua hillitsevät käytetään lyhyellä aikavälillä liikalihavuuden hoidossa. Heidän ruokahalua vähentävä vaikutus pienenee yleensä muutaman viikon kuluttua. Tämän vuoksi nämä lääkkeet ovat hyödyllisiä vasta ensimmäisten viikkojen painonlasku ohjelma. Sympatomimeettisille ruokahalua hillitsevät auttaa laihtua opetellessasi uusia tapoja syödä ja käyttää. Muutokset ruokailutottumukset ja aktiivisuuden taso on kehitettävä ja jatkoi pitkäaikaista, jotta voit jatkaa laihdutus ja pitää laihtunut palaamasta.

Käyttää Tämä Medicine

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Sinun on noudatettava alennettu kalori ruokavalio kun käytät ruokahalua vähentävää, jotta laihtua. Myös pitääkseen laihdutuskilojen palaamasta muutokset ruokavalion ja liikunnan on jatkettava sen jälkeen, kun paino on kadonnut.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset näistä lääkkeistä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan sympatomimeettisten ruokahalua hillitsevät lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Käyttää näitä lääkkeitä Alle 16-vuotiaiden ei suositella.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön ruokahalua hillitsevät vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Jos raskaana oleva nainen ottaa tätä lääkettä suurina annoksina tai useammin kuin lääkäri on ohjannut, se voi aiheuttaa vieroitusoireita vastasyntyneelle. Myös lääkkeet samanlainen sympatomimeettistä ruokahalua hillitsevät voi aiheuttaa epämuodostumia vastasyntyneen jos raskaana oleva nainen ottaa ne suurina annoksina. Ennen lääkkeen, varmista, että lääkäri tietää, jos olet raskaana tai jos voit tulla raskaaksi.

Dietylpropioni ja bentsfetamiini kulkeutuvat äidinmaitoon. Ei tiedetä, jos muita sympatomimeettisiä ruokahalua hillitsevät erittyy äidinmaitoon. Kuitenkin sympatomimeettisten ruokahalua hillitsevät imetyksen aikana ei suositella, koska se voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia imeväiset.

Merkitys Diet

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Estääkseen ongelmia nukkuminen, jos käytät

Potilaille ottaen pitkävaikutteinen muoto tästä lääketieteen

Potilaille, jotka saavat matsindoli

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liian paljon otetaan, se voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia tai tulla tottumusta.

Jos tämä lääke ei toimi oikein, kun olet ottanut sen muutaman viikon, älä nosta annosta. Sen sijaan, tarkista lääkäriltäsi.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Jos tämä lääke ei toimi oikein, kun olet ottanut sen muutaman viikon, älä nosta annosta. Sen sijaan, tarkista lääkäriltäsi.

Ennen lääkkeen käyttöä

Älä ota ruokahalua vähentävää tai alle 14 päivää sen jälkeen kun monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä. Jos et, voit hyvin äkkiä kehittää erittäin korkea verenpaine.

Ottaen sympatomimeettisiä ruokahalua vähentävää voi aiheuttaa positiivisen tuloksen virtsan seulontatestit amfetamiinien.

Sympatomimeettisiä ruokahalua hillitsevät voi aiheuttaa suun kuivumista. Saat tilapäisen helpotuksen, sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos suussa edelleen tuntea kuivua yli 2 viikkoa, ota lääkäri tai hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä mahdollisuus kehittää hammassairauksien, kuten karies, iensairaus, ja sieni-infektiot.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tuntea väärän hyvinvoinnin tai tulla huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta, hammashoito, tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Kun ruokahalua hillitsevät yhdessä lääkkeiden, joita käytetään leikkauksen aikana tai hammaslääkärin tai hätätilanteessa hoidot voivat aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos heiketä kykysi käyttää, jos heikko, tai jos sinulla on rintakipua, jalkojen turvotusta tai sääret, tai vaikeuksia hengityksen. Nämä voivat olla oireita erittäin vakava sydän- tai keuhko-ongelmia.

Jos olet ollut lääkkeen pitkään tai suurina annoksina ja uskot tullut henkisesti tai fyysisesti riippuvaisia, tarkistaa lääkäriltä.

Potilaille, joilla on diabetes

Oikea käyttö Tämä Medicine

Jos olet ollut lääkkeen suurina annoksina tai pitkään, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan. Tämä auttaa estämään peruuttamista sivuvaikutuksia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Väärinkäyttö sympatomimeettisiä ruokahalua vähentävää (lääkettä suurempina annoksina tai ottaa sen useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi) voi aiheuttaa seuraavia haittavaikutuksia

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun piristäviä vaikutuksia ovat kuluneet pois, uneliaisuus, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai henkinen masennus voi esiintyä.

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen

Vaikkei kaikkia edellä mainituista haittavaikutuksista on raportoitu kaikkien näiden lääkkeiden, ne on ilmoitettu ainakin yksi niistä. Kuitenkin, koska kaikki sympatomimeettisten ruokahalua hillitsevät ovat samanlaisia, jokin edellä mainituista haittavaikutuksista voi ilmaantua jotakin näistä lääkkeistä.

Kun lopetat lääkkeen, kehosi voi tarvitsevat aikaa sopeutua. Aika, tämä vie riippuu määrä lääkettä käytit ja kuinka kauan olet käyttänyt sitä. Tänä aikana tarkistaa lääkäriltä, ​​jos huomaat jonkin seuraavista haittavaikutuksista

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.