säätö häiriöt hoidot ja lääkkeet

Psykoterapia

Lääkehoito

Useimmat ihmiset pitävät hoidettaessa säätö häiriö hyödyllisiä, ja ne tarvitsevat usein vain lyhyen käsittelyn. Toiset voivat hyötyä pidempiaikaista hoitoa. On olemassa kahta päätyyppiä hoito säätö häiriö – psykoterapian ja lääkitys.

Tärkein hoito peutumishäiriöt on psykoterapia, jota kutsutaan myös neuvontaa tai puhua terapiassa. Voit osallistua yksilölliseen hoitoon, ryhmäterapia tai perheterapia. Hoito voi tarjota emotionaalista tukea ja auttaa saamaan takaisin normaaliin rutiinia. Se voi myös auttaa oppimaan miksi stressaavan tapahtuman vaikuttanut paljon. Kuten ymmärtää enemmän tässä yhteydessä, voit oppia tervettä selviytymiskeinoja auttaa käsittelemään muita stressiä tapahtumia, joita saattaa syntyä.

Joissakin tapauksissa, lääkkeet voivat auttaa myös. Lääkehoito voi auttaa tällaisia ​​oireita kuten masennusta, ahdistusta ja itsemurha-ajatuksia. Masennuslääkkeet ja ahdistuneisuutta lääkkeet ovat lääkkeitä käytetään useimmiten hoitoon säätö häiriöt. Kuten hoito, ehkä lääkitys vain muutaman kuukauden, mutta älä lopeta mitään lääkitystä ilman lääkärin kanssa ensin. Jos pysähtyi äkillisesti, jotkut lääkkeet, kuten tietyt masennuslääkkeet, saattaa aiheuttaa vieroitusoireita.