sienilääkkeet, atsolityyppiset (emättimen reitti) ennen

allergiat

pediatrinen

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset näistä lääkkeistä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käyttö emättimen atsolien lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä. On suositeltavaa, että nämä lääkkeet eivät saa käyttää alle 12-vuotiaita.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö emättimen atsolien vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, niiden ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Tutkimuksia ei ole tehty ihmisillä käytettäväksi kaikkien atsolisienilääkkeet ensimmäisen raskauskolmanneksen. Nämä lääkkeet ovat turvallisia ja tehokkaita, kun käytetään vähintään 7 päivän aikana toisen ja kolmannen raskauskolmanneksen. Kuitenkin tarkistaa lääkäriltä ennen lääkkeen käyttöä raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana. Myös käyttö 1- ja 3-päivän hoitoa ei välttämättä tehoa raskauden aikana.

Ei tiedetä, onko emättimen atsolien kulkeutua äidinmaitoon. Nämä lääkkeet eivät ole osoitettu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

raskaus

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset