sienilääkkeet, atsolityyppiset (emättimen reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Emättimen atsoleilla hoidetaan hiiva (sieni) infektiot emättimen.

Sillä ensikertalaisille, varmista, että lääkäri on tarkastanut ja vahvistanut, että sinulla on emättimen hiivatulehdus ennen käyttöä emättimen atsoliantimykooteilla lääkkeitä, jotka eivät vaadi reseptiä. Emättimen hiiva-infektiot voivat uusiutua ajan ja, kun sama oireita ilmenee uudelleen, itse käsittelemällä näiden lääkkeiden suositellaan. Kuitenkin, sinun pitäisi nähdä lääkäriin, jos oireita esiintyy jälleen 2 kuukauden kuluessa.

Kanadalainen Merkki

Emättimen antifungaaliset atsoleilla ovat saatavilla sekä over-the-counter (OTC) ja lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset näistä lääkkeistä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käyttö emättimen atsolien lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä. On suositeltavaa, että nämä lääkkeet eivät saa käyttää alle 12-vuotiaita.

Voide, Kit, kerma, Peräpuikko, Tablet; tamponeja

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö emättimen atsolien vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, niiden ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Tutkimuksia ei ole tehty ihmisillä käytettäväksi kaikkien atsolisienilääkkeet ensimmäisen raskauskolmanneksen. Nämä lääkkeet ovat turvallisia ja tehokkaita, kun käytetään vähintään 7 päivän aikana toisen ja kolmannen raskauskolmanneksen. Kuitenkin tarkistaa lääkäriltä ennen lääkkeen käyttöä raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana. Myös käyttö 1- ja 3-päivän hoitoa ei välttämättä tehoa raskauden aikana.

allergiat

Ei tiedetä, onko emättimen atsolien kulkeutua äidinmaitoon. Nämä lääkkeet eivät ole osoitettu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

pediatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

geriatrinen

raskaus

Imetys

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Muut vuorovaikutukset

Emättimen atsoleilla yleensä tulevat potilaan suuntiin. Lue ne huolellisesti ennen tämän lääkkeen.

annostelu

Käytä tätä lääkettä nukkumaan mennessä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Emättimen tamponi muoto Mikonatsolin jätetään emättimeen yön yli ja poistaa seuraavana aamuna.

Tämä lääke on tavallisesti emättimeen asetin. Kuitenkin, jos olet raskaana, tarkista lääkäriltä ennen asetin.

Osa emätin peräpuikot tai tabletteja tulevat pakattu pieni putki kermaa. Tämä voide voidaan soveltaa ulkopuolella emättimeen sukuelinten alueella hoitoon kutinaa. Paketit kutsutaan yhdistelmä, dual, tai kaksi pakkausta.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, oireet saattavat palata. Älä unohda yhtään annosta. Älä myöskään lopeta tätä lääkettä, jos kuukautiset alkaa aikana hoidon.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Vastaamaton annos

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

varastointi

Pidä emätin kerma, voide, ja peräpuikko muotoja lääkkeen jäätymiseltä.

Jos oireet eivät lievene 3 päivän kuluessa tai eivät ole hävinneet 7 päivää, tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä. 1- tai 3-päivän hoidot voivat kestää jopa 7 päivää täysin selvä jopa infektio. Kuitenkin, etteivät kaikki emättimen infektiot aiheuttavat hiiva. Jos oireita ilmenee uudelleen 2 kuukauden kuluessa, tarkista lääkäriltäsi.

Emättimen lääkkeet yleensä tulee ulos emättimestä hoidon aikana. Pitääkseen lääkettä saamasta vaatteisiin, kuluminen minipad tai terveysside. Käyttö nonmedicated tamponien (kuten ne, joita käytetään kuukautiset) ei suositella, koska ne saattavat imeä lääkettä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan ja auttaa varmista, että se ei palaa, hyvä terveys tottumukset tarvitaan myös.

Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Emättimen hiiva-infektiot eivät yleensä levitä seksin ja sukupuoli kumppani ei tarvitse käsitellä. Jos sukupuoli kumppani on oireita paikallista kutinaa tai ihon ärsytystä penis, hän voi hyötyä hoidettavan myös.

Jos käytät latex tai kumi syntyvyyden ohjauslaitteiden (kondomit, kalvot tai kohdunkaulan caps), odota 3 vuorokauden kuluttua hoidon atsolisienilääkkeiden ennen käyttöä uudelleen. Monet merkit emättimen atsolien sisältävät öljyt tuote, joka voi heikentää näitä laitteita. Tämä lisää mahdollisuuksia kondomin rikkoutuminen yhdynnän aikana. Kumi kohdunkaulan lippikset tai kalvot voivat hajota nopeammin ja kuluvat nopeammin. Tarkista hoitohenkilökuntaan varmistaa emättimen atsoli tuotteen käytössä voidaan käyttää lateksikumia syntyvyyden laitteita.

Tarkista lääkäriltä ennen douching saada neuvoja siitä voi Suihku, ja jos sallitaan, oikea menetelmä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.