terveempään grillaamiseen

Mikä sana grillauksen: Onko se hyvä vai huono asia?

Monet monet ihmiset maailmassa lopulta syövät hyvin rasvainen liha ja makkarat, kun he tulipalon jopa barbie – pumppaus vielä enemmän energiaa, rasvaa, tyydyttynyttä rasvaa, ja kolesterolin niiden ruokavalion; Sitten on kysymys pari mahdollisesti syöpää -causing yhdisteet: polysyklisiä aromaattisia hiilivetyjä (PAH) ja heterosykliset amiinit (HCAs). PAH lomake kun rasvaa liha tippuu hiilloksella tai grillivastus. He sitten saostunut ruoka kohteliaisuus liekki-ups ja nousee savua. Valitettavasti että namia hiillon joka muodostaa lihan voi sisältää PAH samoin. HCAs puolestaan ​​tuotetaan kun punaista lihaa, siipikarjaa ja kalaa täyttämään lämpötulostusteknologioita ruoanlaitto, kuten grillataan tai paahtavan.

Loppujen lopuksi yksi kultaisia ​​sääntöjä syöminen terveellistä ravintoloissa on valita “grillattu” ruokia yli “paistettu” valintoja. Tämä johtuu siitä, grilliruokaa on yleensä terveellisempi vaihtoehto – ei ole mitään taikina päällystettä tai tippumisen rasvaa.

Sitä paitsi, on jotain teko grillaamiseen, joka vain tekee ruokaa näyttää ja maistuu fantastinen. Onko se savuinen maku, hauskaa makuja marinadit, grilli linjat, jotka muodostavat sen ruoan, tai raikas maku, joka tulee ruoanlaitto jotain yli kuumuudelle lyhyen aikaa? Kokeile kaikki edellä!

Vihaan räjähtää oman “isnt-grillaukseen-hauskaa?” kupla, mutta miten näen sen, on olemassa kaksi ravitsemuksellisia varjopuolia grillaukseen.

Mutta älä masennu, grilli ystävät – uusi, terveellinen tapa grilli on mahdollista!

Seuraa näitä vihjeitä, ja voit grillata ilman syyllisyyttä.

Grillaus hedelmät ja vihannekset on hyvä idea, onko olet grillataan lihaa tai kalaa mennä heidän kanssaan. Meidän kaikkien täytyy syödä enemmän hedelmiä ja vihanneksia, ja tämä on houkutteleva tapa palvella heitä. Luultavasti ei tarvitse muistuttaa, että syö hedelmiä ja vihanneksia hyödyttää kehon monin tavoin – vähentää riskiä sepelvaltimotauti, aivohalvaus, liikalihavuus, ja joidenkin syöpien.

Mutta tässä on paras osa: PAH ja HCAs eivät muodosta grillattu hedelmiä ja vihanneksia. Plus, jos olet ottaa grillattua lihaa, se on hyvä idea antioksidantti rikas hedelmiä ja vihanneksia samalla ateriaa.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto