tulehduskipulääkkeet, steroideihin kuulumattomien oftalmiset

Käyttää Tämä Medicine

Oftalmologiset tulehduslääkkeitä käytetään silmän vähentää ongelmia, joita voi esiintyä aikana tai sen jälkeen joitakin erilaisia ​​silmäkirurgiassa. Joskus oppilas silmän pienenee leikkauksen aikana. Tämä vaikeuttaa kirurgin päästä joillakin alueilla silmään. Jotkut näistä lääkkeitä käytetään estämään tätä. Myös jotkut niistä käytetään jälkeen silmäleikkaus, lievittää vaikutuksia, kuten tulehdusta tai turvotusta (liikaa nestettä silmässä).

Näitä lääkkeitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien, kuten määräytyy silmälääkäri (silmälääkäri).

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Nämä lääkkeet on tutkittu vain aikuisilla, ja ei ole erityistä tietoa niiden käyttöä lapsille.

Nämä lääkkeet on testattu ja joita ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tutkimukset epämuodostumia ei ole tehty raskaana olevilla naisilla jälkeen näiden lääkkeiden käyttöön silmässä, oftalmiset tulehduslääkkeitä ei ole raportoitu aiheuttavan sikiövaurioita tai muita ongelmia. Tutkimukset on tehty eläimillä, jotka saivat tulehduskipulääkkeitä suun määrinä, jotka ovat paljon suurempia kuin määrät käytetty silmään. Näitä lääkkeitä ei aiheuttanut sikiövaurioita näissä tutkimuksissa. Ne kuitenkin vähentynyt painon tai hidasti sikiön ja aiheutti joku muu, vakavampi, haitallisia vaikutuksia sikiöön, kun ne annetaan määrinä, jotka olivat tarpeeksi suuria aiheuttaa haitallisia vaikutuksia äidille. Myös silloin, kun näitä lääkkeitä annettiin eläimille myöhään raskauden, ne kasvoivat pituus raskauden tai pitkäaikainen työ.

Ennen lääkkeen käyttöä

Ei tiedetä, onko näiden lääkkeiden erittyä maitoon, kun ne sijoitetaan silmään. Diklofenaakki, indometasiini, ja suprofeeni erittyä maitoon, kun ne otetaan suun kautta. Ei tiedetä, onko flurbiprofeenia erittyy maitoon, kun se otetaan suun. Nämä lääkkeet eivät ole osoitettu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käyttää

Älä käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Älä käytä jääneen lääkkeen tulevan silmävaivoja ensin lääkärin kanssa. Jos tietynlaiset infektio esiintyy, lääkkeen käyttämisen voi tartunnan huonompi ja mahdollisesti johtaa silmävaurioita.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Yllään pehmeä (hydrogeeli) piilolinssit hoidon aikana diklofenaakin on aiheuttanut vakavaa ärsytystä (punoitusta ja kutinaa) joillakin ihmisillä. Älä siis pehmeitä piilolinssejä aikana, että sinua hoidetaan diklofenaakin.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Oikea käyttö Tämä Medicine

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen