vaihtoehtoinen syövän hoidot: 10 vaihtoehtoja harkita

Mitä vaihtoehtoisia syövän hoitomuotoja kannattaa yrittää?

Nämä 10 vaihtoehtoinen syövän hoidot ovat osoittaneet joitakin lupaus auttaa ihmisiä, joilla on syöpä. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet kiinnostunut kokeilemaan

Akupunktio. Aikana akupunktio hoitoa, lääkäri lisätään pieniä neuloja ihoon tiettyihin tarkasti pistettä. Tutkimukset osoittavat, akupunktio voi olla hyödyllistä lievittää pahoinvointia aiheuttama kemoterapiaa. Akupunktio saattaa myös lievittää tietyt tuskan ihmisiä, joilla on syöpä.

Akupunktio on turvallista, jos se suorittaa laillistettu lääkäri käyttäen steriiliä neulaa. Kysy lääkäriltä nimiä luotettujen ammattilaisten. Akupunktio ei ole turvallinen, jos olet verenohennuslääkkeitä tai jos sinulla on alhainen verenkuva, joten tarkista ensin lääkärin kanssa.

Aromaterapiaa. Aromaterapia käyttää tuoksuva öljyt tarjota rauhoittava tunne. Öljyt, infusoida tuoksuja, kuten laventeli, voidaan soveltaa ihoa hieronnassa, tai öljyjä voidaan lisätä kylpyveteen. Tuoksuva öljyt voidaan myös lämmittää vapauttamaan tuoksuja ilmaan. Aromaterapia voi olla hyödyllistä lievittää pahoinvointia, kipua ja stressiä.

Aromaterapia voidaan suorittaa lääkärin, tai voit käyttää aromaterapia itse. Aromaterapia on turvallinen, vaikka öljyt levitetään ihoon voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Ihmiset, joilla on syöpä, joka on estrogeenin herkkä, kuten jotkut rintasyöpiä, tulisi välttää soveltamalla suuria määriä laventeli öljyä ja teepuuöljy ihoa.

Liikunta. Liikunta voi auttaa hallitsemaan oireita aikana ja sen jälkeen syövän hoidossa. Gentle rasitus voi lievittää väsymystä ja stressiä ja auttaa nukkumaan paremmin. Monet tutkimukset osoittavat nyt, että harjoituksen ohjelma voi auttaa ihmisiä, joilla on syöpä elävät pidempään ja parantaa yleistä elämänlaatua.

Jos et ole jo käyttävät säännöllisesti, tarkista lääkäriltäsi ennen kuin aloitat harjoitusohjelman. Aloita hitaasti, lisäämällä liikuntaa kuten mennä. Tavoite työskennellä tiesi jopa vähintään 30 minuuttia liikuntaa useimpina päivinä viikossa.

Hypnoosi. Hypnoosi on syvä tila keskittymistä. Aikana hypnoterapia istunto, terapeutti voi hypnotisoida teitä puhumalla lempeä ääntä ja auttamaan sinua rentoutumaan. Terapeutti sitten auttaa keskittymään tavoitteisiin, kuten valvonta kipua ja vähentää stressiä.

Hypnoosi voi olla hyödyllisiä ihmisille, joilla on syöpä, jotka kokevat ahdistusta, kipua ja stressiä. Se voi myös estää ennakoivia pahoinvointia ja oksentelua, joka voi esiintyä, jos kemoterapia on tehnyt teille sairas aiemmin. Kun suorittaa valtuutettu terapeutti, hypnoosi on turvallinen. Mutta kerro terapeutti jos olet ollut mielisairaus.

Hieronta. Aikana hieronta, lääkärisi alustuskerralla ihoa, lihasten ja jänteiden pyrkimyksenä lievittää lihasjännitystä ja stressiä ja edistää rentoutumista. Useat hieronta menetelmiä on olemassa. Hieronta voi olla kevyt ja lempeä, tai se voi olla syvä enemmän painetta.

Tutkimuksissa on todettu, hieronta voi olla hyödyllistä lievittää kipua ihmisiä, joilla on syöpä. Se voi myös lievittää ahdistusta, väsymystä ja stressiä.

Hieronta voi olla turvallinen, jos käytät asiantunteva hieroja. Monet syövän keskuksissa on hierojat henkilöstön, tai lääkäri voi ohjata sinut hieroja joka säännöllisesti työskentelee ihmisiä, jotka ovat syöpä.

Ei ole hieronta jos veriarvot ovat hyvin alhaiset. Pyydä hieroja välttää hierovat lähellä kirurgiset arvet, sädehoitoa alueilla tai kasvaimia. Jos olet syövän luita tai muita luun sairauksien, kuten osteoporoosin, kysy hieroja käyttää kevyesti sijaan syvähierontaan.

Meditaatio. Meditaatio on tila syvän keskittyminen kun keskittyä mieltäsi yhden kuvan, äänen tai idea, kuten positiivinen ajatus. Kun mietiskellen, ehkä myös tehdä syvä hengitys tai rentoutuksen. Meditaatio voi auttaa ihmisiä, joilla on syöpä vapauttamalla ahdistusta ja stressiä.

Meditaatio on yleensä turvallista. Voit mietiskellä oman muutamaksi minuutiksi kerran tai kahdesti päivässä tai voit ottaa luokan opettajan kanssa.

Musiikkiterapia. Aikana musiikkiterapia istuntoja, ehkä kuunnella musiikkia, pelata instrumentteja, lauluja tai sanoittaa. Koulutettu musiikin terapeutti voi johtaa läpi toiminnan suunniteltu vastaamaan erityistarpeisiin, tai voit osallistua musiikkiterapian ryhmässä ympäristössä. Musiikkiterapia saattaa lievittää kipua ja valvontaa pahoinvointia ja oksentelua.

Musiikkiterapia on turvallinen eikä vaadi mitään musiikillista lahjakkuutta osallistua. Monet terveyskeskukset ovat sertifioitu musiikki terapeutit henkilöstön.

Rentoutumista tekniikoita. Rentoutumista tekniikoita ovat keinoja keskittämällä huomiota rauhoittava mielen ja rentouttava lihaksia. Rentoutumista tekniikoita voi sisältää toimintoja, kuten visualisoinnin harjoituksia tai progressiivinen lihasten rentoutumista.

Rentoutumista tekniikoita voi olla hyödyllistä lievittää ahdistusta ja väsymystä. Ne voivat myös auttaa ihmisiä, joilla on syöpä nukkumaan paremmin.

Rentoutumista tekniikoita ovat turvallisia. Tyypillisesti terapeutti johtaa sinut läpi näitä harjoituksia ja lopulta saatat pystyä tekemään ne itse tai joiden avulla ohjattua rentoutumista tallenteita.

Taiji. Tai chi on liikuntamuoto, joka sisältää rauhallisia liikkeitä ja syvä hengitys. Tai chi voidaan johtaa ohjaaja, tai voit oppia tai chi omalla seuraavia kirjoja tai. Harjoitellaan taiji saattaa lievittää stressiä.

Tai chi on yleensä turvallista. Hidas liikkeet Tai Chi eivät vaadi suurta fyysistä voimaa, ja harjoitukset voidaan helposti mukauttaa omia kykyjä. Silti, keskustele lääkärin ennen alkua tai chi. Älä tee mitään taiji liikkeitä, jotka aiheuttavat kipua.

Jooga. Jooga yhdistää venyttele syvä hengitys. Aikana joogaten, asetat kehon eri asennoissa, jotka edellyttävät taivutus, vääntyminen ja venyttämällä. On olemassa monenlaisia ​​jooga, joilla kullakin on oma muunnelmia.

Jooga voi tarjota jonkin verran helpotusta stressiin ihmisille syöpää. Jooga on myös osoitettu parantavan unen ja vähentää väsymystä.

Ennen Joogatunnin, kysy lääkäriltäsi suositella ohjaaja, joka säännöllisesti työskentelee ihmisten terveyden huolenaiheita, kuten syöpää. Vältä jooga aiheuttaa, jotka aiheuttavat kipua. Hyvä opettaja voi antaa sinulle vaihtoehto aiheuttaa jotka ovat turvallisia.

Saatat löytää vaihtoehtoisia hoidot toimivat hyvin yhdessä. Esimerkiksi syvä hengitys aikana hieronta voi antaa lisää stressin helpotus.