vaihtoehtoiset laitteet insuliinia

Vaihtoehtoiset Laitteet insuliinia

Mitä vaihtoehtoisia laitteita Insuliinin ovat käytettävissä?

Mitä vaihtoehtoisia laitteita Insuliinin ovat saatavilla ?; Mitkä ovat näkymät keinotekoinen haima ?; Muistuttaa Muista;

Monet organisaatiot tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo Diabetes Disease Organisaatiot (PDF, 293 kt).

Monet diabeetikot täytyy ottaa insuliinia hallita tautia. Useimmat ihmiset, jotka ottavat insuliinia käytä neulojen ja ruiskujen pistää insuliinia ihon alle. Useita muita laitteita Insuliinin ovat saatavilla ja uusia lähestymistapoja on kehitteillä. Riippumatta siitä, mikä lähestymistapa henkilö käyttää ottamiseen insuliinia, yhdenmukainen valvonta veren glukoosipitoisuus on tärkeää. Hyvä verensokerin valvonta voi estää diabeteksen komplikaatioita.

Useimmat ihmiset, jotka ottavat insuliinia käytä neulojen ja ruiskujen pistää insuliinia ihon alle.

Mitkä ovat näkymät keinotekoinen haima?

Insuliinikyniä tarjota kätevä, helppo käyttää tapa pistämällä insuliinia ja saattaa olla vähemmän kivuliasta kuin tavallinen neula ja ruisku. Insuliinikynässä näyttää kynä patruuna. Jotkut näistä laitteista käyttää vaihdettavia patruunat insuliinia. Muut kynät ovat esitäytetty insuliinin ja täysin kertakäyttöisiä jälkeen insuliini ruiskutetaan. Insuliinikynä käyttäjät ruuvi lyhyt, hieno, kertakäyttöneula kärki kynän ennen pistoksen. Sitten käyttäjät puolestaan ​​dial valita haluttu insuliiniannos, pistä neula, ja paina männän päähän toimittamaan insuliini ihon alle. Insuliinikyniä vähemmän käytettyjä Yhdysvalloissa kuin monissa muissa maissa.

jatkuva glukoosin seuranta (CGM) järjestelmä; insuliinin annostelulaitteeseen; tietokoneohjelma, joka säätää insuliinin perustuu glukoosipitoisuuden muutos

Insuliini kynät ovat kätevä vaihtoehto neulojen ja ruiskujen insuliinin injektioita.

Monet diabeetikot, jotka tarvitsevat insuliinia käytä neulojen ja ruiskujen pistää insuliini ihon alle .; Yleisin vaihtoehto tapoja tarjota insuliini ovat insuliini kynät ja insuliinipumpuissa. Injektioaukkoja, injektio apuvälineitä, ja insuliini jet injektorit ovat myös saatavilla .; Tutkijat kehittävät keinotekoinen haima, järjestelmä mekaaniset laitteet, jotka automaattisesti säätää insuliinin annostelun perustuu glukoosipitoisuuden muutos .; Ihmiset, jotka ottavat insuliinia tulee seurata verensokeria säännöllisesti .; Hyvä glukoosi valvonta voi estää diabeteksen komplikaatioita.

Ulkoiset insuliinipumppuja ovat tyypillisesti noin kokoa korttipakan tai matkapuhelin, painaa noin 3 unssia, ja voidaan kiinnittää vyölle tai taskussa. Useimmissa pumpuissa kertakäyttöinen muovi patruuna kuin insuliinisäiliöstä. Neula ja mäntä ovat väliaikaisesti kiinnitetty patruuna, jotta käyttäjä täyttää kasetti insuliinia injektiopullossa. Käyttäjä poistaa sitten neula ja mäntä ja lataa täynnä kasetti pumppuun.

Insuliinipumppuja sisältää riittävästi insuliinia useita päiviä. Infuusiolaitteistoa kuljettaa insuliinia pumpun runkoon joustavien muoviputken ja pehmeä putki tai neula asetetaan ihon alle.

Kertakäyttöiset infuusiosarjoissa käytetään insuliinin pumput toimittaa insuliinia infuusiona sivuston elin, kuten vatsa. Infuusiosarjoissa kuuluu kanyylin-neulan tai pieni, pehmeä putki-, että käyttäjä asettaa kudokseen ihon alle. Laitteet ovat käytettävissä auttaa lisäämään kanyyli. Kapea, joustava muoviputkea kuljettaa insuliinia pumpusta infuusiokohtaan. Ihon pinnasta liimapaikka tai kastike pitää infuusiolaitteen paikallaan kunnes käyttäjä korvaa sen muutaman päivän kuluttua.

Käyttäjät aseta pumput antaa tasaisesti noro tai “pohjapinta” määrä insuliinia jatkuvasti koko päivän. Pumput voidaan myös antaa “bolus” annoksina-kertaluonteinen suurempia annoksia-insuliinia aterioiden ja ajankohtina, jolloin verensokeri on liian korkea perustuu ohjelmointi käyttäjän asettaman. Verensokerin seurantaa on välttämätöntä määrittää insuliinin annokset ja varmistaa, että insuliini on toimitettu.

Injektioaukkoja tarjoavat vaihtoehdon päivittäisinä injektioina. Injektioaukkoja näyttävät infuusiosarjoissa ilman pitkiä letku. Kuten infuusiovälineiden, injektioaukkoja on kanyyli, joka työnnetään kudokseen ihon alle. Ihon pinnasta liimapaikka tai kastike pitää portin paikoillaan. Käyttäjä ruiskuttaa insuliinia sataman kautta neulalla ja ruiskulla tai insuliinikynässä. Portti pysyy paikoillaan useita päiviä, minkä jälkeen se. Käyttö ruiskutusliitäntäaukko sallii henkilön vähentää ihon pistoja yhteen muutaman päivän välein hakea uusi portti.

Käyttäen ruiskutusliitäntäaukko vähentää ihon pistoja yhteen muutaman päivän välein hakea uusi portti. Käyttäjä ruiskuttaa insuliinia sataman kautta.

Injection apuvälineet ovat laitteita, jotka auttavat käyttäjiä antaa injektiot neulojen ja ruiskujen avulla jousikuormitteinen ruisku haltijat tai vakauttava oppaita. Monet injektio aids on painike käyttäjän työntää pistää insuliinia.

Insuliini suihkuinjektoreja lähettää hienojakoinen suihke insuliinia ihoon korkeassa paineessa sijaan käyttää neulaa toimittaa insuliinia.

Muistuttaa Muista

Voittamiseksi rajoitukset nykyisellä hoidolla, tutkijat ovat pitkään pyrkineet yhdistää glukoosin seurantaa ja insuliinin kehittämällä keinotekoinen haima. Keinotekoinen haima on järjestelmä, joka matkivat, mahdollisimman tarkasti, tapa terveen haima havaitsee muutoksia veren glukoosipitoisuutta ja vastaa automaattisesti erittää sopivia määriä insuliinia. Vaikka ei paranna, keinotekoinen haima on mahdollista merkittävästi parantaa diabeteksen hoitoa ja hallintaa sekä keventää valvonnassa ja hallinnassa verensokerin.

Keinotekoinen haima perustuu mekaanisia laitteita vaatii vähintään kolme komponenttia

CGM hyväksymiin US Food and Drug Administration tus) ovat ne tekemät Abbott, DexCom, ja Medtronic. CGM järjestelmä pariksi insuliinipumpulla on saatavissa Medtronic. Tämä integroitu järjestelmä, nimeltään MiniMed Paradigm reaaliaikainen järjestelmä, ei keinotekoinen haima, mutta se edustaa ensimmäinen askel liittyä verensokerin seurantaa ja insuliinin annostelulaitteiden käyttäen uusinta tekniikkaa.

Lisätietoa CGM järjestelmistä esitetään theernment terveydelle aihe, jatkuva glukoosimonitorointi, tai soita 1-800-860-8747 pyytää kopion.

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

Mitkä ovat auki ?; jotka ovat avoinna ja rekrytoivat nähtävissä osoitteessa www.ClinicalTrials.

Tämä tieto voi sisältää sisältöä lääkkeitä ja, kun otetaan määrätty, olosuhteet he kohtelevat. Kun valmis, tämä sisältö sisältyi uusimmat tiedot saatavilla. Päivityksiä tai kysyttävää lääkkeitä, ota yhteyttä Yhdysvaltain Food and Drug Administration maksuton 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) tai käy wwwernment. Kysy terveydenhuollon tarjoaja lisätietoja.

U.S.ernment eikä hyväksy tai suosi mitään erityistä kaupallinen tuote tai yritys. Trade, omistamista tai yritysten nimet tässä asiakirjassa esiintyvien käytetään vain, koska niitä pidetään tarpeellisina yhteydessä annettuja tietoja. Jos tuote ei ole mainittu, jättäminen ei tarkoita eikä tarkoita, että tuote on epätyydyttävä.

Theernment kiittää; William V. Tamborlane, M. D., Yale University

Toukokuu 2009