vatsan lihavuus: terveysriskejä vatsa rasvaa

1990-luvun lopulla, inkivääri Moore oli terveydelle risteyksessä. Kuten monet muut niiden varhaisessa 40s, hän oli pakattu ylimääräistä kiloa puolivälissä.

Hän on ensimmäinen myöntämään, että hän söi “kaikista vääristä syistä.” Suurin yksi: “lohduttaa itseäni henkisesti jälkeen huono päivä.”

Mutta hänen kokemuksensa vanhempiensa riitti kertomaan hänelle, että hän myös oli matkalla sydänsairauksiin ja diabetekseen. Moore alkoi huolehtia siitä, mikä voisi olla eteenpäin hänen.

Vaikka hän ei ollut vakavasti ylipainoinen, kun hän luki paikalliseen lehteen noin diabeteksen ehkäisyssä klinikalle, hän päätti tarkistaa sitä. Hän sai selville hän oli prediabeettisiin, ja siellä oli hyvät mahdollisuudet hän halua saada diabetes seuraavien 10 vuoden aikana.

Silloin hän päätti menettää häntä “vararengas.” Mitä hän ei tiennyt tuolloin oli, että ei ainoastaan ​​hän olisi paennut pois diabetes ja sydänsairaudet, hän voisi myös alentaa hänen kertoimella joidenkin syöpien.

Rasva, joka sijaitsee vain alle ihoa useimmissa kehon – sellaista voit napata kädet – kutsutaan ihonalainen rasva. Vatsasi, sitä kutsutaan viskeraalisen rasvan, koska se kerääntyy välit ja ympärillä sisäelimet – sisäelimiä kuten vatsassa ja suolistossa.

Tämä viskeraalisen rasvan omassa keskellä tekee myrkkyjä, jotka vaikuttavat siihen, miten keho toimii, kertoo Samuel Dagogo-Jack, MD, puheenjohtaja Diabetes Association. Joukossa ovat kemikaaleja, joita kutsutaan sytokiineja, jotka parantaa mahdollisuuksiasi sydänsairaus ja tehdä kehosta vähemmän insuliinille, joka voi tuoda diabeteksesta.

Sytokiinit myös aiheuttaa tulehduksen, joka voi johtaa tiettyjen syöpien, sanoo Eric Jacobs, FT, tutkija Cancer Society. Viime vuosina hän sanoo, tutkijat ovat paljastaneet yhteyksiä vatsa rasvaa ja paksusuolen, ruokatorven, ja haima.

Vatsa rasva on ovela. Koska se piilossa sisällä kehosta, Dagogo-Jack sanoo, sinulla voisi olla “väärän turvallisuuden tunteen”, miten terve olet todellisuudessa ovat. Et voi olla vakavasti ylipainoinen, mutta se ei tarkoita, sinulla ei ole ongelma.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …