verisuonettomassa kuolion

Verisuonettomassa kuolion on luukudoksen puutteen vuoksi verenkierron. Kutsutaan myös osteonekroosi, suonettoman nekroosi voi johtaa pieniä katkoksia luun ja luun lopulta romahtaa.

Verenkierron osan luun voidaan keskeyttää, jos luu on murtunut tai liitoksen tulee sijoiltaan. Avaskulaariseen kuolion liittyy myös pitkäaikainen käyttö suurina annoksina steroidi lääkkeitä ja liiallinen alkoholin nauttiminen.

Kun lääkäriin

Kuka tahansa voi vaikuttaa suonettoman kuolion. Kuitenkin se on yleisin ihmisten välillä vuotiaita 30 ja 60. Tämän vuoksi suhteellisen nuorena alue, suonettoman nekroosi voi olla merkittäviä pitkäaikaisia ​​vaikutuksia.

Mitä voit tehdä

Monet ihmiset ei ole oireita alkuvaiheessa suonettoman kuolion. Kuten huononee, sinun vaikuttanut yhteinen voivat vahingoittaa vain, kun laittaa painoa sille. Lopulta liitos voi satuttaa vaikka et makuulla.

Kysymykset kysyä lääkäriltä

Kipu voi olla lievä tai vakava ja kehittyy yleensä vähitellen. Kivun suonettoman kuolion lonkka voidaan keskittynyt nivusiin, reiden tai pakaran. Lisäksi lonkan, alueet todennäköisesti vaikuttaa ovat olkapää, polvi, käsi ja jalka.

Mitä odottaa lääkäriltä

Jotkut ihmiset kehittävät avaskulaariseen kuolion kahdenvälisesti – esimerkiksi molemmat lonkat tai molemmissa polvissa.

Ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on jatkuvaa kipua missään yhteinen. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos uskot Luunmurtuma tai sijoiltaan yhteinen.

Avaskulaariseen kuolion tapahtuu, kun veren virtaus luun keskeytyy tai vähennetään. Verenkierto heikkenee voi johtua

Noin 25 prosenttia ihmisistä, joilla suonettoman kuolion, syy keskeytynyt verenkierto on tuntematon.

Riskitekijöitä verisuonettomassa kuolion sisältävät

Sairaudet, jotka liittyvät verisuonettomassa kuolion sisältävät

Hoitamattomana suonettoman kuolion pahenee ajan. Lopulta luun voi tulla niin heikentynyt, että se romahtaa. Avaskulaariseen kuolion aiheuttaa myös luun menettää sen sileä muoto, mikä saattaa johtaa vakaviin niveltulehdus.

Voit kutsua lääkäri, joka on erikoistunut häiriöt nivelten (Reumatologi) tai ortopedi.

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä muita kysymyksiä.

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi tehdä aika mennä yli pistettä haluat keskustella syvällistä. Sinua saatetaan pyytää

Aikana fyysinen tentti lääkäri todennäköisesti painaa noin nivelet, tarkistamalla arkuus. Lääkäri voi myös siirtää nivelet läpi erilaisia ​​kantoja, onko liikerataa on vähentynyt.

Imaging testit

Lääkehoito ja hoito

Kirurgisia toimenpiteitä

Monet sairaudet voivat aiheuttaa nivelkipua. Kuvantamistutkimuksissa voi auttaa paikantamaan lähteen kipua. Vaihtoehtoja ovat

Tavoitteena on estää luukatoa. Erityinen käsittely riippuu yleensä määrän luuvaurioita sinulla jo on.

Vuoden alkuvaiheessa suonettoman kuolion, oireita voidaan vähentää lääkityksen ja hoidon. Lääkäri saattaa suositella

Koska useimmat ihmiset eivät alkaa ottaa oireita kunnes avaskulaariseen kuolion on melko kehittynyt, lääkäri voi suositella leikkausta. Vaihtoehtoja ovat

Voit vähentää riskiä avaskulaariseen kuolion ja parantaa yleistä terveyttä

käydä lääkärin